- Makaleler
- 6
50cc ile de yapılır. Sabır ve keyif alma eşiğine bağlı.
Sanırım CBR 125'in en fazla hızı 120 gibi, değil mi?50 dakikada falan gidersin gazı köklersen
Sabırda problem yok ya.50cc ile de yapılır. Sabır ve keyif alma eşiğine bağlı.
En fazla hızı 134 Boştayken videolu bir şekilde gördüm ben otobandan çıkma hafif rampalı yolu inerken TOP SPEED olayı motor bakımınıza göre değişir eğer en düzgün bir şekilde bakım yaptıysanız 110-120 civarı rahat bir şekilde seyir edebilir ancak deviri yüksek ve max speed de kullanmayın 90-100 ile gidin krank kırmayın, yolda kalırsınız.Sanırım CBR 125'in en fazla hızı 120 gibi, değil mi?
Sabırda problem yok ya.
Peki benzin durumu nedir, ne kadar yakıyor?En fazla hızı 134 Boştayken videolu bir şekilde gördüm ben otobandan çıkma hafif rampalı yolu inerken TOP SPEED olayı motor bakımınıza göre değişir eğer en düzgün bir şekilde bakım yaptıysanız 110-120 civarı rahat bir şekilde seyir edebilir ancak deviri yüksek ve max speed de kullanmayın 90-100 ile gidin krank kırmayın, yolda kalırsınız.
100 KM Şehir içi maks 3 km yakıyor benim kullanımıma göre , uzun yolda 1.8-2.5LT civarı yakar.Peki benzin durumu nedir, ne kadar yakıyor?
Anladım hocam teşekkürler. Uzun yolda rahatlık deneyimi nasıl acaba?100 KM Şehir içi maks 3 km yakıyor benim kullanımıma göre , uzun yolda 1.8-2.5LT civarı yakar.
90 KM'lik yolu 35-40 Liraya gidersiniz.
Fabrika çıkışı selesi gayet rahat 90 KM yol tek seferde gidilir en fazla oturuş şekli yüzünden omzun ağrır.Anladım hocam teşekkürler. Uzun yolda rahatlık deneyimi nasıl acaba?
Peki sizce ortalama fiyat Aralığı ne olmalı?Fabrika çıkışı selesi gayet rahat 90 KM yol tek seferde gidilir en fazla oturuş şekli yüzünden omzun ağrır.
Neyin fiyat aralığı ?Peki sizce ortalama fiyat Aralığı ne olmalı?
Motorun.Neyin fiyat aralığı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.