CD PROJEKT RED bir kez daha sözünden dondu

Oyunu iki gün önce indirimde yakaladım, sabah 9'da oturdum başına sahura kadar oynadım. Sadece iftar için kalktım yarım saat, devam ediyorum. Max ayarlar 2k'da oynuyorum fakat şimdiye kadar oyunun gidişatını etkileyecek hatta "bune lan böyle" dedirttirecek bir buga rastlamadım. Ara sıra çağırdığım arabalar sağa sola takılıyor, bir okyanusta sıkıntı var o kadar.
Bizim de Cyberpunk 2077'yi 2K'da Max ayarlarda oynatacak bilgisayarımız olsa biz de sabahtan akşama kadar otururuz. :D Konuyu değiştirmek gibi olmasın da merak ettim, ekran kartınız nedir hocam?

Benim de orta yollu bir bilgisayarım var yine tatmin edici bir seviyede oynayabiliyorum. Oyunun henüz başındayım pek öyle göze çarpan bug ben de görmedim.
Multiplayer falan gelecekti o ne oldu ya? :D Tarihe gömdüler herhalde.
Gelse güzel olurdu aslında.

Oyunu ilk fragmanı yayınladıklarından beri takip ettim ve açıkçası çok beklemiştim oyunu. Ortaya sundukları ile vadettikleri arasında aşırı fazla fark var ve çok fazla yalan var işin içinde. Aslında dolandırıcılık yaptılar desek yeridir Witcher 3 çok severek oynadım ama bu bana Cyberpunk 2077'de kazık atabilecekleri anlamına gelmiyor. Asıl problem oyuncuların aşırı unutkan olması ve önlerine ne konulursa yemeleri ve gereksiz savunuculuk yapmaları. Cyberpunk vadettikleri ile şu anki durumu resmen dolandırıcılık örneğinden öteye gidemez. Oyunu hiç takip etmemiş beklememiş insanlar bu oyunun durumunu zaten anlayamazlar o yüzden gereksiz savunuculuk bence yapmamalılar. O kadar mağduriyet yaratıldı ki Sony oyunu alanlara paralarını iade etti PlayStation'da oyun çalışıyor ya dediler rezalet ötesi çıktı. Oyun içeriğinin %80 belki de daha fazlası oyundan çıkartıldı. Witcher gibi bir oyunu yapmamış olsalardı keşke mahkeme karşısında kaybetselerdi ve şirket zoraki başkalarına satılsın gibi bir şey isteyebilirdim. Bu yazdıklarım öfke falan değil inanın bana bildiğiniz dolandırıcılık, bunu savunmak ise akıl karı değil.

Oyunu ilk fragmanı yayınladıklarından beri takip ettim ve açıkçası çok beklemiştim oyunu. Ortaya sundukları ile vadettikleri arasında aşırı fazla fark var ve çok fazla yalan var işin içinde. Aslında dolandırıcılık yaptılar desek yeridir Witcher 3 çok severek oynadım ama bu bana Cyberpunk 2077'de kazık atabilecekleri anlamına gelmiyor. Asıl problem oyuncuların aşırı unutkan olması ve önlerine ne konulursa yemeleri ve gereksiz savunuculuk yapmaları. Cyberpunk vadettikleri ile şu anki durumu resmen dolandırıcılık örneğinden öteye gidemez. Oyunu hiç takip etmemiş beklememiş insanlar bu oyunun durumunu zaten anlayamazlar o yüzden gereksiz savunuculuk bence yapmamalılar. O kadar mağduriyet yaratıldı ki Sony oyunu alanlara paralarını iade etti PlayStation'da oyun çalışıyor ya dediler rezalet ötesi çıktı. Oyun içeriğinin %80 belki de daha fazlası oyundan çıkartıldı. Witcher gibi bir oyunu yapmamış olsalardı keşke mahkeme karşısında kaybetselerdi ve şirket zoraki başkalarına satılsın gibi bir şey isteyebilirdim. Bu yazdıklarım öfke falan değil inanın bana bildiğiniz dolandırıcılık, bunu savunmak ise akıl karı değil.
Tamamen katılıyorum yazdıklarınıza.
Nasıl yapabiliyoruz hocam?
Sağ tıklayıp seçekler diyin. Beta kısmında old version gibi bir seçenek var. Onu seçin eski haline dönecektir.

1681657951394.png

Son düzenleme:
Verdigi vaatlerin %10'unu kapsayan bug dolu bir oyunun ardindan "Vaat ettigimiz seviyeye getircegiz" sozu verdiler ama halen oyun halen E3 tanitimindakine gram benzemiyor. Gameplay videolarindakine gram benzemiyor. Ustune ustluk yakinda son Update gelecek dediler. Witcher 3 gibi bir oyundan sonra buyuk cuvalladi bu sirket. Ha Cyberpunk 2077 cok kotu bir oyun degil ama verdikleri vaatlerle uzaktan yakindan alakasi yok.

Vaat ettikleri şeyleri bilmeden görmeden oynadım, belki bu yüzdendir ama çok hoşuma gitti benim. Özellikle temasını ve detaylı, içi dolu dünyasını sevdim. Oyunu farklı sonlarla 2 kez bitirdim.

Diğer şirketlere göre yeni yeni isim yaptılar. Hızlı giden atın dışkısı seyrek düşermiş diyeceğim, yine aynı problem. 8-9 yılda siz ne yaptınız?
Yukarıda arkadaş da söylemiş, oyun 8 yıldır falan geliştirilmiyor. 8 yıl önce The Witcher 3 bile yoktu kaldı ki Cyberpunk 2077 geliştirilecek. Sadece 2 oyun üretmiş ve ikisi de süper hit olmamış bir firmanın aynı anda hem The Witcher 3 hem de Cyberpunk 2077 geliştirebileceğine inanıyorsanız o başka tabii.

Şahsen ben inanmıyorum, Cyberpunk 2077 8 yıl önce tanıtıldı sadece, geliştirilmeye The Witcher 3'ün DLC'leri tamamlandıktan sonra yani 2016'da başlandı büyük ihtimalle. Aksi takdirde The Witcher 3'ü bile yapmamışlarken Cyberpunk 2077'yi geliştiremezler bu adamlar The Witcher 3'ten sonra büyük bir firma haline geldiler çünkü.

Vaat ettikleri şeyden kastınız nedir onu bilmek lazım. Bu adamlar ne vaat ettiler mesela. Çünkü benim hatırladığım kadarıyla asıl vaatleri CDPR değil oyuncuların kendileri oluşturdu. CD Projekt Red'in ağzından çıkmayan şeyler bile oyuncular tarafından beklenir hale geldi.

Yukarıda arkadaş da söylemiş, oyun 8 yıldır falan geliştirilmiyor. 8 yıl önce The Witcher 3 bile yoktu kaldı ki Cyberpunk 2077 geliştirilecek. Sadece 2 oyun üretmiş ve ikisi de süper hit olmamış bir firmanın aynı anda hem The Witcher 3 hem de Cyberpunk 2077 geliştirebileceğine inanıyorsanız o başka tabii.

Şahsen ben inanmıyorum, Cyberpunk 2077 8 yıl önce tanıtıldı sadece, geliştirilmeye The Witcher 3'ün DLC'leri tamamlandıktan sonra yani 2016'da başlandı büyük ihtimalle. Aksi takdirde The Witcher 3'ü bile yapmamışlarken Cyberpunk 2077'yi geliştiremezler bu adamlar The Witcher 3'ten sonra büyük bir firma haline geldiler çünkü.

Vaat ettikleri şeyden kastınız nedir onu bilmek lazım. Bu adamlar ne vaat ettiler mesela. Çünkü benim hatırladığım kadarıyla asıl vaatleri CDPR değil oyuncuların kendileri oluşturdu. CD Projekt Red'in ağzından çıkmayan şeyler bile oyuncular tarafından beklenir hale geldi.
Son soyledikleriniz haric size katiliyorum.

CDPR bu oyunu oyle bir hypeladi ki... Tum zamanlarin en cok hypelanan oyunudur Cyberpunk 2077.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lutfen bu videoyu izleyin.

Ayni adamlar halen 2023 te bile bir detayi yeni kesfedilen Witcher 3'u yapti. Inanmasi zor.

Son soyledikleriniz haric size katiliyorum.

CDPR bu oyunu oyle bir hypeladi ki... Tum zamanlarin en cok hypelanan oyunudur Cyberpunk 2077.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lutfen bu videoyu izleyin.

Ayni adamlar halen 2023 te bile bir detayi yeni kesfedilen Witcher 3'u yapti. Inanmasi zor.

İzledim ve evet çoğu doğru, sadece ara sahne olmaması yanlış çünkü oyun çıkmadan önce adamlar ara sahne olmayacağını söylemişlerdi zaten. Yani zaten oyunda olmayacağı söylenen bir özellikti o yüzden vaat etmiş sayılmazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı