CD PROJEKT RED oyunları zamlandı!

Witcher 3 fiyatını hakediyor. Önceden neredeyse bedavaya satılıyordu her oyuna zam gelirken bunada gelmesi normal. Ki 7 yıldır ucuza satıyorlar bence zam yapmak için geç bile kaldılar.

Üstelik sadece Witcher değil diğer oyunlarda zam yedi :D
Diğer "Oyunlar" Cyberpunk ve Witcher 3 dışında TW 1 ve TW2 hala aynı fiyatta şuanlık.

Dünyanın en iyi oyunu RDR 2 bile daha ucuz. Abartmışlar.
Dünyanın "en iyi oyunu" 300 tl TW3 normal paketi 250 TL. Ayrıca oyunu 7 yıldır almayan varsa oynamayacaktır zaten. Adamlar 15 tlye mis gibi oyun sattılar 7 yıl boyunca. Ayrıca Dünyanın "en iyi oyunu"nunda Türkçe destek yok. Witcher 3 de var.

"Hmm.... Oyunumuz buglı mı 'Evet' Düzeltiyor muyuz ? 'Asla' O zaman Zam Yapalım."
Oyunda 140 saate yakınım 1 tane bile oyuna sövdürtecek cinste bug a rastlamadım. Ki sıradan buglara bile nadiren rastladım. Sistemim kötü ama 1 kere bile oyun çökmedi. Güncellemeden önce böyleydi şuan dediklerine göre sıkıntılıymış ama düzeltirler yakında. Oyunu 7 yıl boyunca sudan ucuz fiyata sattılar mükemmel bir Türkçe destek eklediler. Bedavaya güncelleme getirdiler siz hala oyunu gömün.🤣

Ayrıca diğer oyunlar zamlanınca sesini çıkarmayanlar TW3e zam gelince başlamışlar boş yorum atmaya. Oyun mantıken baktığımızda yine ucuz.
 
Son düzenleme:
Witcher 3 fiyatını hak ediyor. Önceden neredeyse bedavaya satılıyordu her oyuna zam gelirken bunada gelmesi normal. Ki 7 yıldır ucuza satıyorlar bence zam yapmak için geç bile kaldılar.

Diğer "oyunlar" Cyberpunk ve Witcher 3 dışında TW 1 ve TW2 hala aynı fiyatta şu anlık.

Dünyanın "en iyi oyunu" 300 TL TW3 normal paketi 250 TL. Ayrıca oyunu 7 yıldır almayan varsa oynamayacaktır zaten. Adamlar 15 TL'ye mis gibi oyun sattılar 7 yıl boyunca. Ayrıca dünyanın "en iyi oyunu"nunda Türkçe destek yok. Witcher 3 de var.

Oyunda 140 saate yakınım 1 tane bile oyuna sövdürtecek cinste bug a rastlamadım. Ki sıradan buglara bile nadiren rastladım. Sistemim kötü ama 1 kere bile oyun çökmedi. Güncellemeden önce böyleydi şu an dediklerine göre sıkıntılıymış ama düzeltirler yakında. Oyunu 7 yıl boyunca sudan ucuz fiyata sattılar mükemmel bir Türkçe destek eklediler. Bedavaya güncelleme getirdiler siz hala oyunu gömün.🤣

Ayrıca diğer oyunlar zamlanınca sesini çıkarmayanlar TW3e zam gelince başlamışlar boş yorum atmaya. Oyun mantıken baktığımızda yine ucuz.

Witcher 3 gerçekten hak ediyor ama Cyberpunk(Oyun iyi ona da bir şey demiyorum.) Biraz fazla olmuş gibi. Tabii firmaya bir şey diyemem kar elde etmek istiyorlar ama 400TL olsa en azından iyi olurmuş.
 
Arkadaşlar Türkçe dil desteği yok diye övdüğünüz oyunlar sizi sevmediklerinden değil. Size yaptırım uyguladıkları falan değil. Şu algıdan bir çıkın artık. Siz Türk'sünüz. Doları 18 birimden alıyorsunuz. Sizin bir çikolataya 10 birim ödediğiniz bir ekonomide bu adamların oyununu alamadığınız için sizleri önemsemiyorlar. Türkiye'nin belki sayılı adamları almıştır Activision'un MW2'sini, Ubisoft'un Assassin's Creed'ini. Sayılı oyuncunun olduğu pazara yatırım yapmak ancak para israfıdır. Ne zaman adamakıllı bir ekonomiye sahip olursanız ve adamların oyununa ilgi duymaya başlarsanız asıl o zaman Türkçe dil gelir. Türkçe dil getirenler aptal olduğundan değil zamanında yatırım yaptığından Türkçe dil desteği verebiliyor. Eğer benimle aynı fikre sahipseniz Türkçe dil desteği olmamasının sizi rahatsız etmiyor olması gerek. Ve artık fanboyluk yapmıyor olmamanız gerek.
 
2 liralik Steam döviz kuru 10-12 TL'ye sabitlendi belki oyuna dolar euro bazindada biraz zam geldiyse alllem oldu kullem oldu hop 250 oldu bundan sonra böyle bizde dolar 19 TL sınırında oyun eouro bogesinde 15-20 Euro'ya yahut dolar bolgesinde 15-20 dolara satılıyorsa ki eder fazlası bile eder Witcher bu 250 TL olması Türkiye de normal.
 
Witcher 3 gerçekten hak ediyor ama Cyberpunk(Oyun iyi ona da bir şey demiyorum.) Biraz fazla olmuş gibi. Tabii firmaya bir şey diyemem kar elde etmek istiyorlar ama 400TL olsa en azından iyi olurmuş.
Bencede cyberpunk biraz fazla olmuş ama oyun fiyatları hep böyle. Assassins Creedler 700 tl olmuş,COD MW2 1100,Jedi survivor 1200 tl,Elden Ring 600 tl. Ama şahsen hiç birine para ödemem. Cyberpunkda almam zaten bu zamdan sonra.İndirimde 250 tl olursa alınabilir belki. Ama TW3 hakediyor hatta ucuza satıyorlar. Ki oyunu almayan kalmadı zaten. O yüzden Cyberpunk alamayanlara yazık oldu biraz.
 

Geri
Yukarı