Çeşitli maddelerle Linux'a uygun musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linux kullanan insanlar keşke dillerini de öğrenselerdi.
Çokta umrumda değil.
"Çok da" olacaktı.

10 saniyede tüm mesajlarıma üzgün atmak pek hayra alamet değil. Kullandıklarımdan değil gördüklerimden yola çıkarak ve arkadaşın bahsettiği maddelere bakarak dedim. Sözümünde arkasındayım kahkaha spamı atanlarda var kızgın spamları da.
Hepsini okudum merak etmeyin.
 
"Çöplükte" bizimle beraber aynı mesajları yazmanız gerçekten büyük bir çelişki.

Ben çöplüğe çöpümü atsam ne olacak? Sizin eviniz çöp. Benim evim çöplük değil en azından. Ben işletim sistemi olarak çöplük demiştim ama anlamıyorsan heceleyerek yazayım.
 
Konunun içinden geçilmişte konuşasım geldi. Windows 'un arkasında Microsoft önde olmak üzere bir çok firma var. Linux 'un ardında vakıflar ve milyonlar. Açık kaynak kodlu yazılımlara firmaların verdiği destek artıyor. Açık kaynak kodlu yazılımların bu kadar ilerlemesinin vesilelerinden birinin Linux olduğu unutulmamalıdır. Farklı alanlarda evrimleşmiş iki işletim sistemi. Oyun bazında sadece bakmak yanlış. Düşük sistemli bilgisayarların kullanacağı bir sistem olarak düşünülmemelidir de düşük RAM tüketimi. Madem oyun üzerinden değerlendirildi bir görüşte bulunmak isterim. Windows değil de Linux dağıtımı olan bir işletim sistemi kullanılıyor olsa idi oyun tarafında bugün çoğu kimse 16GB 'a geçme gereği duymayacaktı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı