Ceza Şikayeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim naçizane fikrim Erdem Alsırt isimli kullanıcının sosyalden uzaklaştırılması yönünde. Bu kullanıcının her konusu provoke söylemler ve tahrik unsurları içeriyor. Arkadaş kendi imzasında da psikolojisinin normal olmadığı belirtmiş. Bu arkadaşa cevap vereceğim diye kendini tutamayıp söylenmemesi gerekenleri de söyleyenler var. Bende kendimi tutamayıp birçok laf edip sonrasında kendimi raporlayarak ceza almamı sağlamıştım. [emoji3]

Technopat Plus konusuna yazdığı yorum sonucu bu cezayı aldı anlaşılan arkadaşımız. 1 yıl bence de çok fazla, tekrar söz hakkı verilse kendisi de aynı şeyi söyler, özür dilerdi diye düşünüyorum. 50-100 mesajlı, sadece yardım isteme amacı ile forumu kullanan biri olsa yine neyse ama elinden geldiğinde herkese yardım eden ve bilgi birikimine sahip birine bu kadar uzun ceza verilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Çok aşırıya kaçtığını zaten yorumları okurken fark etmiştim. Bu kadar nefret ediyorsan burada durmanın da anlamı yok. Yani bir incelemeden ne bekliyorsunuz anlamadım. Ne yapılabilir daha?

Asıl çok övdükleri Teknoseyir incelemelerine baktım çok çocuksa, sadece konuşarak ne test ediliyor telefon, hiçbir şey yok, anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş kendi imzasında da psikolojisinin normal olmadığı belirtmiş.
O zaman cevap verme.

Yok cevap vermiyorum artık. Muhattap bile olmam kendisiyle. Ancak bu konu hasebiyle adı geçen Nazım Paşa isimli kullanıcının etkinlik akışına bakarken gördüm. Birçok insan yine bir sürü şey yazmış. Muhakkak içlerinden uygunsuz üslup sebebiyle ceza alanlar da vardır. Bu nedenden dolayı yazdım.

Tabii ki aşamayız ama siz de moderatör alırken iyi seçim yaparsanız güzel olur iyi günler...

Bir cezayı Technopat adına moderatör verir. Hatalı bir ceza olsaydı sizce Recep Baltaş ve Ali Güngör site yöneticileri olarak bu cezanın arkasında durur muydu? Biraz mantık, lütfen...

Bu kadar mesajı okuduktan sonra kafama bir şey takıldı. Technopat'ın başındaki/başındakiler burada üyeleri memnun etmek için cezayı kaldırsa, ve ceza maddesini değiştirse, diğer moderatörler peki deyip başlarını mı eyecekler? Yoksa kendi aranızda tartışacak mısınız? Ben kendimce eminim ki ceza sistemini bu kadar içten savunan yetkililerden bazıları bu değişimle beraber seslerini çıkaramadan, yeni fikri savunacaklar. Ve geçmiş geçmişte kaldı diyecekler. Kaba olmayan açık sözlü bir laf söylerdim ama kendinizce üslubumu bozduğum için ceza alırdım yine... Olduğun gibi görünmek önemlidir diyorum.

Bu kadar mesajı okuduktan sonra kafama bir şey takıldı. Technopat'ın başındaki/başındakiler burada üyeleri memnun etmek için cezayı kaldırsa, ve ceza maddesini değiştirse, diğer moderatörler peki deyip başlarını mı eyecekler? Yoksa kendi aranızda tartışacak mısınız? Ben kendimce eminim ki ceza sistemini bu kadar içten savunan yetkililerden bazıları bu değişimle beraber seslerini çıkaramadan, yeni fikri savunacaklar. Ve geçmiş geçmişte kaldı diyecekler. Kaba olmayan açık sözlü bir laf söylerdim ama kendinizce üslubumu bozduğum için ceza alırdım yine... Olduğun gibi görünmek önemlidir diyorum.
Sürü etkisi işte, beğenmiyorsan git kardeşim muamelesi yapıyorlar ama forum bu şekilde devam ederse forumda sadece moderatörler kalacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı