CG mi Drift L mi?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Bazı kişiler F/P olarak CG'yi öneriyor. Ancak görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor. Sizce CG mi yoksa Drift L mi?

Merhaba. Bazı kişiler F/P olarak CG'yi öneriyor. Ancak görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor. Sizce CG mi yoksa Drift L mi?

CG almayın şu motoru insanlar görmekten sıkıldı klasik çingen/kore mahallesi motorudur etrafta soba borusu takarak patır patır bağırtarak gezenlerden nefret ediyorum Drift L daha modern keko motoru yeni modelleri alırsanız alın onlar ideal ama şu CG'ye dokunmayın sıfır alacaksanız da Drift L yerine 2 el üzerinden daha kuvvetli bir şey alınabilir.

CG almayın şu motoru insanlar görmekten sıkıldı klasik çingen/kore mahallesi motorudur etrafta soba borusu takarak patır patır bağırtarak gezenlerden nefret ediyorum Drift L daha modern keko motoru yeni modelleri alırsanız alın onlar ideal ama şu CG'ye dokunmayın sıfır alacaksanız da Drift L yerine 2 el üzerinden daha kuvvetli bir şey alınabilir.
2. el drift l alacağım. Zaten ucuz oluyorlar.
İkisi de kötü ama yine Drift kötünün iyisi. CG bisiklet zaten berbat görünüyor. Şu an en f/p TVS Raider 125 olabilir. Sıfırı 70-80 bine satılıyor.
2. elde 55-60 civarına TVS bulabilir miyim?

Bence ikisi de değil.
Ucuz olduğu için Drift L düşünüyorum.

Şöyle bir ilan buldum. Ne kadar temiz orası muamma. Ancak ilk motor için ideal gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı