Yani, sorun ne burada.
Yani, sorun ne burada.
Bu yuri o yuri değil de ondan.
Yapamıyor kabul edin yeterli değil.
Aga resim konusunda cidden rezil. Leonardo aı falan var onlar daha iyi. Buna resimi bırak cin aliyi çizdirmeyecen. Bir logo yaptıracaktım logo dediğim de arkası siyah önünde beyaz dümdüz kelime yazacak kelimenin altında beyaz çizgi olacak bir türlü beceremedi yıldız falan koydu. En son canva dan kendim yaptım.Hayır daha resim bile çizemeyen adama bir de güvenecek miyim?
Aynı soruyu 2 kere sor çok farklı düşüyor Allah'sız.
Aga resim konusunda cidden rezil. Leonardo AI falan var onlar daha iyi. Buna resimi bırak cin aliyi çizdirmeyecen. Bir logo yaptıracaktım logo dediğim de arkası siyah önünde beyaz dümdüz kelime yazacak kelimenin altında beyaz çizgi olacak bir türlü beceremedi yıldız falan koydu. En son canvadan kendim yaptım.
Bir de bir şey çizdim bunu siyah beyaz dövme şeklinde yapar mısın dedim sonuçları atıyorum.
ben ücretsiz versiyonunu kullanıyorum belki bu yüzden bu kadar kötüdür ücretli sürümü daha iyi olabilir bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.