Cheat meal yapmak problem yaratır mı?

Mehmet8262a

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 3 aydır diyetteyim. Hiç bozmadım abur cubur veya dışarıdan yemek gibi 98'den 85'e kadar düştüm. Sizce cheat yapsam sorun olur mu? O da çiğ köfte çok çekti. 2 mega gömmek istiyorum, hayalim. Sizce sorun olur mu? Spor yapıyorum.

Bu kişiden kişiye göre değişir ama bunlar kas yapmana engel değildir. Sadece vücutta yağlanma yapar ve kası gizler. Protein alımına dikkat ediyorsan kas zaten büyür. Yeni başladıysan diyet yapmana gerek yok; yaklaşık 6 ay spor yapıp proteinine dikkat etmen yeterli. Belli bir kas kütlesi kazandıktan sonra diyete başlarsın. Yine de abartmadan yemek lazım.

Bu kişiden kişiye göre değişir ama bunlar kas yapmana engel değildir. Sadece vücutta yağlanma yapar ve kası gizler. Protein alımına dikkat ediyorsan kas zaten büyür. Yeni başladıysan diyet yapmana gerek yok; yaklaşık 6 ay spor yapıp proteinine dikkat etmen yeterli. Belli bir kas kütlesi kazandıktan sonra diyete başlarsın. Yine de abartmadan yemek lazım.

Sporu 6 aydır yapıyorum başlangıç kilom 107'di 98'lere kadar orta diyetle düştüm son 2.5, 2 aydır ciddi diyet yapıyorum 98'den 85 düştüm dedim meal sorun olur mu diye.

Sporu 6 aydır yapıyorum başlangıç kilom 107'di 98'lere kadar orta diyetle düştüm son 2.5, 2 aydır ciddi diyet yapıyorum 98'den 85 düştüm dedim meal sorun olur mu diye.

Çok kolay kilo alan biriysen 2 haftada bir yiyebilirsin, bir şey olmaz. Metabolizman normalse haftada 1 kez de tüketebilirsin. Sonuçta yarışmaya hazırlanmıyoruz, makrolara bu kadar takılmaya gerek yok.

Ye gitsin en fazla ne olabilir 2 3 gün geriye gitsen. Böyle canın çekip çekip yemezsen hem onu bastırmak için başka şeyler yiyorsun en sonda illaki o canının çektiği şeyi gömüyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı