Chrome açıldığında CPU kullanımı %100 oluyor

Julimezar

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 950
Anakart
MSI H110M PRO-VD
İşlemci
INTEL I3-6100
İki gündür bilgisayarda asla anlayamadığım bir ağırlık var. Yeni sekmeyle bir site açıyorum normalden çok daha uzun sürüyor açılması. İnternet değerleri normal gibi sadece upload latency'si 3000-5000 arası değişiyor. Ne kadar etkiler durumu bilmiyorum. 2 gündür bilgisayara yeni yaptığım bir şey de yok 2 ay olmadı son formattan bu yana. Adwcleaner, Malwarbates ve Kaspersky hiçbiri herhangi bir virüs de saptamadı. Sorun ne olabilir veya ne olabileceğini nasıl anlayabilirim acaba?

Not: Sistemimin iyi olmadığını biliyorum ama yıllardır kullandığım sistemim ve nerde ne kadar performans verdiğini zaten biliyorum. Biraz internet kullanımı ve bilgisayarı çok da yormayan (TFT, Frostpunk, Tavernmaster) oyunlar oynamak dışında bir şey yapmıyorum.

Bir not daha: Bilgisayarda korsan bir uygulama yok sadece ilk kurarken Windows lisans işini KMS ile yapmıştım, onu da forumda bulunan rehberden kontrol etmiştim ve bir sorun yoktu. Bir sonraki formatta onu da doğru yapacağım internetim kötü olduğundan tekrardan formata girmek çok zor geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki gündür bilgisayarda asla anlayamadığım bir ağırlık var. Yeni sekmeyle bir site açıyorum normalden çok daha uzun sürüyor açılması. İnternet değerleri normal gibi sadece upload Latency'si 3000-5000 arası değişiyor. Ne kadar etkiler durumu bilmiyorum. 2 gündür bilgisayara yeni yaptığım bir şey de yok 2 ay olmadı son formattan bu yana. AdwCleaner, malwarbates ve Kaspersky hiçbiri herhangi bir virüs de saptamadı. Sorun ne olabilir veya ne olabileceğini nasıl anlayabilirim acaba?

Not: Sistemimin iyi olmadığını biliyorum ama yıllardır kullandığım sistemim ve nerede ne kadar performans verdiğini zaten biliyorum. Biraz internet kullanımı ve bilgisayarı çok da yormayan (TFT, Frostpunk, Tavern Master) oyunlar oynamak dışında bir şey yapmıyorum.

Bir not daha: Bilgisayarda korsan bir uygulama yok sadece ilk kurarken Windows lisans işini KMS ile yapmıştım, onu da forumda bulunan rehberden kontrol etmiştim ve bir sorun yoktu. Bir sonraki formatta onu da doğru yapacağım internetim kötü olduğundan tekrardan formata girmek çok zor geldi.

KMS çok kötü bir şey. Benim bilgisayarda lisansı olmasına rağmen eğlencesine yapıyordum ve bilgisayarın her şeyini bozmuştu. Farklı bir tarayıcı denemenizi öneririm.

KMS çok kötü bir şey. Benim bilgisayarda lisansı olmasına rağmen eğlencesine yapıyordum ve bilgisayarın her şeyini bozmuştu. Farklı bir tarayıcı denemenizi öneririm.
Hocam ama sorun ne olabilir 2 gün önce böyle bir sorun yokken şuan sekme açarken bilgisayar acı çekiyor gibi davranıyor.

Windows Update yapıyor olabilir. Kontrol ettiniz mi?
Evet hocam ss yükleyecektim konuya unutmuşum şu şekilde:
exe.jpg

Bu sisteme Windows 11 yüklerseniz böyle olabilir😀dediğim gibi farklı tarayıcılara göz atmanızıöneririm.
Dediğim gibi hocam sistemimi tanıyorum 1 yıldan uzun süredir de Windows 11 kullanıyorum (Gamepasste oyunlar açılmadığı için 11'e geçmek zorunda kalmıştım). 3 gün önce olmayan sorunları 2 gündür yaşamaya başladım sorunum bu.

Dediğim gibi hocam sistemimi tanıyorum 1 yıldan uzun süredir de Windows 11 kullanıyorum (Game Pass'te oyunlar açılmadığı için 11'e geçmek zorunda kalmıştım). 3 gün önce olmayan sorunları 2 gündür yaşamaya başladım sorunum bu.

Bir ihtimal kendiliğinden düzelebilir. Aklıma tarayıcı değişmekten farklı bir çözüm gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı