- RAM
- 8 GB
- Ekran kartı
- Nvidia GeForce GTX 950
- Anakart
- MSI H110M PRO-VD
- İşlemci
- INTEL I3-6100
İki gündür bilgisayarda asla anlayamadığım bir ağırlık var. Yeni sekmeyle bir site açıyorum normalden çok daha uzun sürüyor açılması. İnternet değerleri normal gibi sadece upload latency'si 3000-5000 arası değişiyor. Ne kadar etkiler durumu bilmiyorum. 2 gündür bilgisayara yeni yaptığım bir şey de yok 2 ay olmadı son formattan bu yana. Adwcleaner, Malwarbates ve Kaspersky hiçbiri herhangi bir virüs de saptamadı. Sorun ne olabilir veya ne olabileceğini nasıl anlayabilirim acaba?
Not: Sistemimin iyi olmadığını biliyorum ama yıllardır kullandığım sistemim ve nerde ne kadar performans verdiğini zaten biliyorum. Biraz internet kullanımı ve bilgisayarı çok da yormayan (TFT, Frostpunk, Tavernmaster) oyunlar oynamak dışında bir şey yapmıyorum.
Bir not daha: Bilgisayarda korsan bir uygulama yok sadece ilk kurarken Windows lisans işini KMS ile yapmıştım, onu da forumda bulunan rehberden kontrol etmiştim ve bir sorun yoktu. Bir sonraki formatta onu da doğru yapacağım internetim kötü olduğundan tekrardan formata girmek çok zor geldi.
Not: Sistemimin iyi olmadığını biliyorum ama yıllardır kullandığım sistemim ve nerde ne kadar performans verdiğini zaten biliyorum. Biraz internet kullanımı ve bilgisayarı çok da yormayan (TFT, Frostpunk, Tavernmaster) oyunlar oynamak dışında bir şey yapmıyorum.
Bir not daha: Bilgisayarda korsan bir uygulama yok sadece ilk kurarken Windows lisans işini KMS ile yapmıştım, onu da forumda bulunan rehberden kontrol etmiştim ve bir sorun yoktu. Bir sonraki formatta onu da doğru yapacağım internetim kötü olduğundan tekrardan formata girmek çok zor geldi.
Son düzenleyen: Moderatör: