Cidden bunaldım

Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.

Bu durumunu çok iyi anlıyorum gerçekten bende, tam olarak aynı şeyleri yaşayan kişiler olarak sayımız çok fazla ne yazık ki, biraz daha dişimizi sıkmaya çalışabiliriz belki de ki iyi insanların bizler için sürekli iyi şeyler yapmaya çalıştığını hatırlayalım, iyi insanların kazandığı günleri elbet göreceğiz dostum, hatta bunu görmemiz her geçen an daha da yaklaşıyor olabilir ^_^.

Bende de bir dönem oldu ne alaka diyeceksin ama Allah belamı versin düzenli beslenme + uyku sebebi yokken bile insanı mutlu ediyor. Bir de dinlediğin efkarlı müzikleri değiştir. İnan bana hayata pozitif bakmaya başlayacaksın.
Odamı normalden daha sık aralıklarda temizleyip düzenlemek bile biraz da olsa pozitif olmama yetiyor bazen, doğru diyorsunuz hocam. İlk önce temeldeki davranışları değiştirmek gerek ama o çok zor oluyor bazen...

Bilgisayar için belki kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Elbette çok daha fazlasını hak ediyorsunuz ve hak ediyoruz ama en azından bir süre kullanıp yapmak istediğiniz şeyleri yapmak rahatlatabilir. Tabi tam olarak ihtiyacınız olan şey bu değildir belki ama yine de aklınıza gelmediyse diye söylüyorum belki bütçenin önemli bir kısmını eritmeden böyle bir kafa dağıtma aracı işe yarayabilir. Şunu da söyleyeyim hem bizim ülkede hem dünyada krizler hiç yıllar yılı sürmemiş bunlar bir döngü meselesi biraz da. Bunları takip eden rahatlık günleri de gelecektir.

Hatta bak yaşıtmışız, tam olarak yaşadığın şeyleri yaşamaktayım bende, gel birbirimiz gibi insanların yaşadığımız coğrafi konumda da fazla olduğunu hatırlayarak birbirimize enerji, moral olalım ^_^.

Bizim durumlarımızın farkında olan insan sayısı her geçen gün artmakta, illaki bizler de işlerin iyiye gittiğini göreceğiz ^_^.

Her gün bizler adına konuşan bir sürü ünlü isim mevcut, yavaş ama iyi adımlarla güzel bir değişimi göreceğiz zaman geçtikçe diye düşünüyor & umuyorum bende ^_^.

Deniz kenarı olan bir yerde yaşıyorsan bir gün tek başına olacağın bir yer bul. Sahil vb. olabilir. Gece olsun. Aç sad müzik. 2-3 saat takıl. Taşları incele topla falan. İyi gelir.
Yaşamıyorum hocam, istemem de. Güzel kızları görüp yalnız olduğumu hatırlamak canımı sıkıyor.

Yaşamıyorum hocam, istemem de. Güzel kızları görüp yalnız olduğumu hatırlamak canımı sıkıyor.

Sevgili bulma konusunda da çoğumuz bu durumları yaşıyoruz aslında ki dünya çapında da çoğumuzun kolay kolay edinebildiği bir şey olamayabiliyor sevgili özellikle erken & bu yaşlarda da, bizler olabildiğince güzel günleri görmeyi bekleyelim, bu güzel günler eşliğinde de hayatlarımızda kendilerimiz için bir şeyler yapmaya çalışalım, illaki bir yerlerden sevgili, arkadaş vs edinme fırsatlarımız da olacaktır.

Mesela güzel kızların çoğu da yalnız olabiliyor, iyi bir sevgili bulmak aslında her bir birey için bir mücadeledir. Bende bir çift olabilmiş insanlar gördüğümde keşke benim de bir sevgilim olsa derim, ama olsun, şimdi olmasa bile gelecekte bizler kendi hayatlarımız için çalışır, hayatlarımızı bir düzene sokup & bir gelir ile ilerlerken daha kolay & verimli bir şekilde bu alanlara zaman ayırabiliriz. Önce kendimizi kurtarmaya çalıştıktan sonra çok daha verimli bir şekilde bunlara zaman & ilgi ayırabiliriz belki de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı