19.Yaş kaç ?
19.Yaş kaç ?
Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.
Odamı normalden daha sık aralıklarda temizleyip düzenlemek bile biraz da olsa pozitif olmama yetiyor bazen, doğru diyorsunuz hocam. İlk önce temeldeki davranışları değiştirmek gerek ama o çok zor oluyor bazen...Bende de bir dönem oldu ne alaka diyeceksin ama Allah belamı versin düzenli beslenme + uyku sebebi yokken bile insanı mutlu ediyor. Bir de dinlediğin efkarlı müzikleri değiştir. İnan bana hayata pozitif bakmaya başlayacaksın.
Yolun başındasın kardeşim kendine gel biran önce ne iş yapacağına karar ver yoluna buna göre çiz ..
Yaşamıyorum hocam, istemem de. Güzel kızları görüp yalnız olduğumu hatırlamak canımı sıkıyor.Deniz kenarı olan bir yerde yaşıyorsan bir gün tek başına olacağın bir yer bul. Sahil vb. olabilir. Gece olsun. Aç sad müzik. 2-3 saat takıl. Taşları incele topla falan. İyi gelir.
Yaşamıyorum hocam, istemem de. Güzel kızları görüp yalnız olduğumu hatırlamak canımı sıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.