Cidden bunaldım

Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.

Meblağ nedir?

Sevgili bulma konusunda da çoğumuz bu durumları yaşıyoruz aslında ki dünya çapında da çoğumuzun kolay kolay edinebildiği bir şey olamayabiliyor sevgili özellikle erken & bu yaşlarda da, bizler olabildiğince güzel günleri görmeyi bekleyelim, bu güzel günler eşliğinde de hayatlarımızda kendilerimiz için bir şeyler yapmaya çalışalım, illaki bir yerlerden sevgili, arkadaş vs edinme fırsatlarımız da olacaktır.

Mesela güzel kızların çoğu da yalnız olabiliyor, iyi bir sevgili bulmak aslında her bir birey için bir mücadeledir. Bende bir çift olabilmiş insanlar gördüğümde keşke benim de bir sevgilim olsa derim, ama olsun, şimdi olmasa bile gelecekte bizler kendi hayatlarımız için çalışır, hayatlarımızı bir düzene sokup & bir gelir ile ilerlerken daha kolay & verimli bir şekilde bu alanlara zaman ayırabiliriz. Önce kendimizi kurtarmaya çalıştıktan sonra çok daha verimli bir şekilde bunlara zaman & ilgi ayırabiliriz belki de.
Hocam kızlar her yaşta para ve tipe bakıyor. Hadi üniversiteden sonra para kazandım ve sevgili ve ya eş buldum diyelim. En güzel geçmesi gereken yaşlarımda olmazsa ne anlamı var?
5000.

Çocukluktan beri güzel bir bilgisayar alma hayalim vardı. Hiç para biriktiremedim. Şimdi biraz para buldum ama o da ülkenin en kötü ekonomisi zamanına denk geldi. Arkadaş desen yok, sevgili zaten imkansız. İş arıyorum ama bulamıyorum. Hayatım sigara, çay, haberler, film, müzik, tarih vb. şeylerden ibaret.

Seni rahatlatır mı bilmiyorum ama Ethereum madenciliği bitiyor 4 ay sonra bende bir madenciyim kart fiyatları düşer alırsın güzel bir kart düşer derken ciddi bir düşüş.

Dostum bir an ben mi yazdim acaba dedim :) Ben bilgisayar derdinden 10 ay önce kurtuldum 14.800'e aldığım kasa 30k oldu şu an durum cidden çok kötü. Bütçeni yazar mısın yardımcı oluruz belki.
Para biriktiremedim yazmışsın görmedim sorry.

Bir kaç umut dolu cümle yazayım dedim ama bunlara ilişti gözüm vazgeçtim...
Bu coğrafyanın kaderi maalesef...

Ekran görüntüsü 2022-02-10 214544.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı