Cinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilimsel olarak kanıtı yok. Ey güzel insan. Bilerek mi böyle davranıyorsun? Tekrar açıklayayım...

Bilimsel olarak cinlerin kanıtı yok. Kaydedilmiş bir görüntü, görülmelerini sağlayacak bir cihaz, onları duymayı, koklamayı, onlara dokunmayı sağlayan hiçbir şey yok. Bilimin ürettiği hiçbir şey yok desek daha doğru olur. Bu yüzden bilimsel olarak kanıtlanamaz. Ancak İslam inancına göre kanıtlanmıştır. Hz. Muhammed (s. A. V) insanlara ve cinlere gönderilmiştir. Ayrıca yeterli bilgiye sahip olursanız bizzat deneyerek kendileriyle iletişime geçebilirsiniz. Bununla uğraşmayacağınızı bilsem de yapmamanız konusunda uyarıda bulunmak istiyorum.

Pastafaryanizm inancına göre uçan spagetti canavarı kanıtlanmış.

Arkadaş Bakara 191’den bahsediyor galiba hocam.

Mescid-i Harâm civarında onlar sizinle savaşmadıkça siz de orada onlarla savaşmayın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün. İşte kâfirlerin cezası böyledir!

O zaman öldürmekte haklıyım.

Mescid-i Harâm civarında onlar sizinle savaşmadıkça siz de orada onlarla savaşmayın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün. İşte kâfirlerin cezası böyledir!

Onlar bizle savaşırken gül atacak değiliz ya, değil mi?

Öldür hapise gir görürüz sonra ayetleri.

Bilimsel olarak kanıtı yok. Ey güzel insan. Bilerek mi böyle davranıyorsun? Tekrar açıklayayım...

Bilimsel olarak Cinlerin kanıtı yok. Kaydedilmiş bir görüntü, görülmelerini sağlayacak bir cihaz, onları duymayı, koklamayı, onlara dokunmayı sağlayan hiçbir şey yok. Bilimin ürettiği hiçbir şey yok desek daha doğru olur. Bu yüzden bilimsel olarak kanıtlanamaz. Ancak İslam inancına göre kanıtlanmıştır. Hz. Muhammed (S.A.V) insanlara ve cinlere gönderilmiştir. Ayrıca yeterli bilgiye sahip olursanız bizzat deneyerek kendileriyle iletişime geçebilirsiniz. Bununla uğraşmayacağınızı bilsem de yapmamanız konusunda uyarıda bulunmak istiyorum.
Hocam inancınıza saygım var. Şahsen pozitivist olduğum için bilimsel bir arayış içerisinde oluyorum. Sizi kırdıysam kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı