Cinsellik ihtiyacını karşılayamamak

Hocam doğrudan ayet falan atamam.
Ama şu kaynağı atayım.https://sorularlaislamiyet.com/dinen-kadinin-calismasinda-bir-sakinca-var-midir-kadin-erkeklerin-icinde-yanyana-basi-acik-calismasi

Ama bu kurallar asırlardır uygulanıyor.
Son 200 300 yıla bakmazsak ne zaman açlık sefalet vs. vs. içindeydi ki İslam dünyası?
Helal sana Yusufî
Maide suresi 38.ayet.
Harbiden gerçekmiş la. Böyle birşey hatırlamıyordum.

O hırsızlar için geçerli. Adam sana durduk yere milleti kesin mi diyor diye sordu.
Doğru söylüyor dikkat etmedim

Cinsellik tabii ki de bir ihtiyaç ama İslam dini sağ olsun böyle şeylere o kadar yobaz davranıyor ki insanlar artık cinsellikten bahsederken bile utanır oldu. Mastürbasyonu sapıklık olarak görenler dolu ülkede. Yani bir tek senin değil bütün bir milletin cinsel hayatı yok gibi bir şey. Sırf bu saçma algılar yüzünden. Başka ülkelerde böyle durumlar çoğu kişi tarafından normal ve olması gerektiği gibi karşılanıyor. Tavsiye verecek olursam bol bol kız arkadaş edin ve kendini sürekli geliştir aranı da samimi tuttuğun zaman illaki biriyle cinsel bir şeyler yaşayacaksın. Eve davet et vesaire böyle şeyler genelde tesadüfen olur ama böyle de deneyebilirsin.

Orda da zaten hırsızların kesiyorlar ve haklı bir cezami elini kesmek birinin adamı sorgulamadan.
Hocam adamı sorgulamadan direkt kesilsin mi diyor?
Şöyle bir şey var.
Hatta günümüzden örnek vereyim.
Adam çocuğu için mama mı ne çalmış. Duymuşsunuzdur. Bunun cezası elinin kesilmesi değil.
Araştırın görürsünüz.

Orda da zaten hırsızların kesiyorlar ve haklı bir cezami elini kesmek birinin adamı sorgulamadan.
Ben evini soymaya geliyorum bekle.
Cinsellik tabii ki de bir ihtiyaç ama İslam dini sağ olsun böyle şeylere o kadar yobaz davranıyor ki insanlar artık cinsellikten bahsederken bile utanır oldu. Mastürbasyonu sapıklık olarak görenler dolu ülkede. Yani bir tek senin değil bütün bir milletin cinsel hayatı yok gibi bir şey. Sırf bu saçma algılar yüzünden. Başka ülkelerde böyle durumlar çoğu kişi tarafından normal ve olması gerektiği gibi karşılanıyor. Tavsiye verecek olursam bol bol kız arkadaş edin ve kendini sürekli geliştir aranı da samimi tuttuğun zaman illaki biriyle cinsel bir şeyler yaşayacaksın. Eve davet et vesaire böyle şeyler genelde tesadüfen olur ama böyle de deneyebilirsin.
Masturbasyon haram değil doğru dürüst bilin dini.
Zevk için yaparsan haram sıkıştığın için yaparsan helal ama gusül alman lazım
Zinadan korkup yaparsan sevap bile

Hocam adamı sorgulamadan direkt kesilsin mi diyor?
Şöyle bir şey var.
Hatta günümüzden örnek vereyim.
Adam çocuğu için mama mı ne çalmış. Duymuşsunuzdur. Bunun cezası elinin kesilmesi değil.
Araştırın görürsünüz.
Hiçbir şekilde mantıkli değil bunu savunan insanlar görmek beni güldürüyor 21.yuzyilda. Hoca yorumlarıni bana kanitmis gibi anlatıyor burda. Ama konu çok sapti ban yemek istemiyorum. İstediğin şeye inanabilirsin hadi iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı