Özür dilerim ilk 3 satırdan sonra tam okumaya üşendim.Bende ondan bahsediyorum keşke sonuna kadar okusaydın.

Özür dilerim ilk 3 satırdan sonra tam okumaya üşendim.Bende ondan bahsediyorum keşke sonuna kadar okusaydın.
Bu zamanda el kesmek. Anlıyorum.Hiçbir şekilde mantıkli değil bunu savunan insanlar görmek beni güldürüyor 21.yuzyilda. Hoca yorumlarıni bana kanitmis gibi anlatıyor burda. Ama konu çok sapti ban yemek istemiyorum. İstediğin şeye inanabilirsin hadi iyi günler.
Eskiden bile mantıklı değil adamın hayatı bitiyor zaten.Bu zamanda el kesmek. Anlıyorum.
Tekrar soruyorum, tefsir mi bu yoksa kitapta açık açık yazıyor mu?O hırsızlar için geçerli. Adam sana durduk yere milleti kesin mi diyor diye sordu.
@376922 ben ceza almasin mi diyorum elini kesmek mantıklı mı birinin yaptığı hata için.
Kitapta açık açık yazıyor sure bile verdim.Tekrar soruyorum, tefsir mi bu yoksa kitapta açık açık yazıyor mu?
Tekrar soruyorum, tefsir mi bu yoksa kitapta açık açık yazıyor mu?
Haklı değil yine de savunalacak bir yanı yok bunun.Kanka sorgulanıyor sonra kesiliyor ebu bir şey bir şey hayranı da söyledi.
Bence konuyu kapatalım. İş dine gelince bir türlü tartışan taraflar vazgeçmiyor. Sıkılmaya başladım.Kitapta açık açık yazıyor sure bile verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.