- Makaleler
- 35
İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa. Azap falan hikaye. Düzeltmek istediğin bir şey varsa öyle konuşuruz.
Büyük ihtimalle ergensiniz ve hormonlarınız değişiyor. Bu normal bir durum. Endişelenmenize gerek yok. Hastaneye gidip hormonlarınıza baktırabilirsiniz.
Filozof geldi.Biraz sorgula, yanlış olan sen misin yoksa inandığın mı?
İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa. Azap falan hikaye. Düzeltmek istediğin bir şey varsa öyle konuşuruz.
Ben müslümanım. Bence ALLAH var. Sen yok mu diyorsun?
Yani evet dediginiz dogru fakat iste korkutuyor bu beni.
Dostum istersen sabahtan akşama kadar ibadet et, peygamberin bizzat lanetlemiş olduğu bir eylemde bulunduğun sürece hiçbir işe yaramaz. Bir an önce bunu yapmayı bırakman ve tövbe etmen gerek.Evet biliyorum hocam haklsiniz fakat cidden ibadetimi eden birisiyim (bu siralar aksiyor nedensizce) ALLAH(C.C.)'i ve onun indirdiklerine iman ettim. Fakat bu kiyafet konusu cok canimi sıkıyor.
Dost boş ver.Iste buradaki 70 yil icin sonsuzlugu yakmak istmeiyorum inancim izin vermiyor fakat dusuncelerim tam tersi bu ikilemdeyim.
Korkmanıza gerek yok hocam. Eğer sırf böyle giyindiğiniz için zorbalanıyorsanız üstüne fazla düşünülecek bir şey yok.
Dostum istersen sabahtan akşama kadar ibadet et, peygamberin bizzat lanetlemiş olduğu bir eylemde bulunduğun sürece hiçbir işe yaramaz. Bir an önce bunu yapmayı bırakman ve tövbe etmen gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.