Cities Skylines Hangi DLC'ler ile Alınmalı?

Taptic

Terapat
Sosyal Tayfı
Katılım
28 Aralık 2016
Mesajlar
11.639
Makaleler
6
Çözümler
135
Cities Skylines almayı düşünüyorum. Hangi DLC'ler ile birlikte almalıyım? DLC olayını çok abartmışlar, hiçbirini almak istemiyorum aslında. Yine de oynanış bakımından önemli olanları alabilirim.
 
Paradox oyunlarını dlc ile almak istersen işin içinden çıkamazsın. Adamlar bütün oyunlarını dlc simulatore çevirmiş dlc ile sömürmeye çalışıyor milleti o yüzden belki ileri de oyuna devam etmeyeceksin bile sade oyunu almanı öneririm. Eğer çok uzun saatler oynasan bile dlc leri yine indirim de paket halinde alabilirsin.
 
Nasıl oynayacağınıza bağlı. Fakat en önemlisi Mass Transit. Aslında en önemli bile değil fakat DLC olarak bakarsak en iyi DLC. Nedeni ise pek işe yaramayan toplu taşımalar sunuyor. Aslında çok önemli değil. Eğer almakta ısrar ederseniz en iyisi Mass Transit. Mass Transit oyuna yeni toplu taşıma ve yollar ekliyor. Yollar zaten acayip kötü. Fakat toplu taşımada iyi şeyler var. Teleferik, monorail, feribot ve zeplin geliyor. Bunlar aslında oyunu kolaylaştırmıyor. Zeplinin ve teleferiğin pek bir olayı yok. Feribot ada haritası için ideal. Monorail ise yolların üzerinden tren yolu yapabildiğin için trafik sorununu çok önemli ölçüde azaltıyor.

Ha oyuna biraz renk gelsin, biraz aksiyon olsun derseniz kesinlikle Natural Disasters alın. Acayip iyi. Doğal felaketleri ekliyor ve çok iyi bir aksiyon sunuyor. Şahsen çok beğendim.

Diğer yandan Industries var. Fakat oyunu bilmiyorsanız bunu daha sonra alın. Biraz karışık bir olayı var. Ben beğendim. Biraz tecrübe kazandıktan sonra alınabilir.

Diğerlerini almanıza gerek yok. Green Cities mesela. Green Cities DLC paketini aslında mod ile benzer yapabilirsiniz. Şehrin kirliliğini önlüyor.

DLC yerine modlu oynarsanız emin olun bin kat daha fazla keyif alırsınız. Modlar acayip başarılı.
 
Tipik bir Paradox oyunudur Cities Skylines. Base game tamamlanmamış, boş bir oyun olup bir çok DLC ile oyunu geliştirilir. Bu EU4'da böyle, CK2'de böyle yeni çıkan Imperator Rome'da da böyle. Paradox'un satış taktiği böyle. Size tavsiyem eğer bütçe olarak sıkıntınız yoksa bütün DLC'leri almanız. En fazla zevki bu şekilde alırsınız

Bu arada sadece DLC almak yetmez Cities Skylines için. Bu modların hepsini indirmenizi de tavsiye ederim:
Parallel Road Tool, 81 Tiles, Ambient Sounds Tuner, Auto Line Color, Camera Positions Utility, City Vitals Watch, Extended Building Information, Fine Road Anarchy, Fine Road Tool, Move It, Network Extensions 2, Pedestrian Crossings, Persistent Resource View, Touch This, Traffic Manager (TM: PE), Unlimited Oil and ore, Unlimited Soil, WG Citizen Lifecycle Rebalance, Zoning Toolset
 
@Mersinli33 @stanis @KaraKartalw @Eryd İlginiz ve detaylı açıklamalarınız için teşekkür ederim.

Vanilla, DLC'siz haliyle oynanıştan çok bir şey kaybetmiyorum anladığım kadarıyla. Olmazsa olmaz değil yani DLC'ler. O zaman oyunu sade haliyle alayım, ya da Mass Transit DLC'sini ekleyeyim sadece. Modları da not ettim. Tavsiyeleriniz benim için önemliydi. Teşekkür ederim. :)
 
Cities Skylines almayı düşünüyorum. Hangi DLC'ler ile birlikte almalıyım? DLC olayını çok abartmışlar, hiçbirini almak istemiyorum aslında. Yine de oynanış bakımından önemli olanları alabilirim.
Hocam konuyu hortlatıyorum ama bende ne yapsam karar veremedim oyunu beğendiniz mi siz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı