Claw grip için Scyrox V6 mı V8 mi?

amolikun

Femtopat
Daha fazla  
Tutuş şeklim claw. Scyrox V6 veya V8 modelini alacağım ama hangisi clawa daha iyidir bilmiyorum. Şu an F1 Pro kullanıyorum. Daha hafif diye hem de V6 veya V8 daha iyi olursa claw tutus icin diye geçmek istiyorum. Bir yardımcı olursanız detaylı sevinirim. Bir de scyrox kaliteli midir? teşekkürler.

Tutuş şeklim claw. Scyrox V6 veya V8 modelini alacağım ama hangisi clawa daha iyidir bilmiyorum. Şu an F1 Pro kullanıyorum. Daha hafif diye hem de V6 veya V8 daha iyi olursa claw tutus icin diye geçmek istiyorum. Bir yardımcı olursanız detaylı sevinirim. Bir de scyrox kaliteli midir? Teşekkürler.

İkisi de claw için uygun.

V8 avcunu daha iyi doldurur elinin üst iç tarafı mouse a temas etmez.

Diğeri avcunu çok doldurmaz üst kısmıyla elini daha çok yatırıp da claw tutabilirsin.

Tercih senin.

Bana kalırsa v8.

V6 versiyonu şu anki kullandığınız fareye çok benziyor ama sırf gramajı için değiştirmenize gerek yok bence yine de sizin kararınız.
1735167302661.png

Teşekkür ederim elim büyük yani F1 Pro'yu avucum içi çok kavramıyor bu yüzden değişikliliğe gideceğim ayrıca marka iyi mi güvenilir mi?

Diğeri avcunu çok doldurmaz üst kısmıyla elini daha çok yatırıp da claw tutabilirsin.

Tercih senin.

Bana kalırsa.

Tercih senin.

Bana kalırsa v8.

F1 Pro avcumu doldurmuyor kontrol biraz kötü V8 biraz daha yüksek avuc olan kısmı fark olur mu bir de kalitelimi eyvallah şimdiden cevabın için.

V6 versiyonu şu anki kullandığınız fareye çok benziyor ama sırf gramajı için değiştirmenize gerek yok bence yine de sizin kararınız.
Eki Görüntüle 2381965

Hocam claw tutuyorum ve avucumun içi çok boş kalıyor bu yüzden o kısmı biraz daha dolu v8'te daha rahat olur diye düsünüyorum sen ne düsünüyorsun bir de kaliteli midir marka.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim elim büyük yani F1 Pro'yu avucum içi çok kavramıyor bu yüzden değişikliliğe gideceğim ayrıca marka iyi mi güvenilir mi?

F1 Pro avcumu doldurmuyor kontrol biraz kötü V8 biraz daha yüksek avuc olan kısmı fark olur mu bir de kalitelimi eyvallah şimdiden cevabın için.

Hocam claw tutuyorum ve avucumun içi çok boş kalıyor bu yüzden o kısmı biraz daha dolu v8'te daha rahat olur diye düsünüyorum sen ne düsünüyorsun bir de kaliteli midir marka.

Dediğim gibi V8 tam olarak claw için elin daha rahat eder avcuna temas eder. Elinin üstüne temasta bulunmayacağı için Movement'ların daha iyi olabilir. Marka hakkında bir bilgim yok

Swarcow'u biliyorsunuzdur Instagram hikayesinde "senenin en iyilerinden" diye paylaşmış fakat benim şahsi bir bilgim yok hocam. Sizin yerinizde olsam Reddit'te vs. incelemeleri oluyor onlara göz atmanız daha iyi olur.

Swarcow'u biliyorsunuzdur Instagram hikayesinde "senenin en iyilerinden" diye paylaşmış fakat benim şahsi bir bilgim yok hocam. Sizin yerinizde olsam Reddit'te vs. incelemeleri oluyor onlara göz atmanız daha iyi olur.

Bahsettiğin kişiyi biliyorum da Wraith'e ilk defa gelmedimi marka hiç incelediğini görmedim ben. Yine de bakacağım teşekkür ederim.

Tutuş şeklim claw. Scyrox V6 veya V8 modelini alacağım ama hangisi clawa daha iyidir bilmiyorum. Şu an F1 Pro kullanıyorum. Daha hafif diye hem de V6 veya V8 daha iyi olursa claw tutus icin diye geçmek istiyorum. Bir yardımcı olursanız detaylı sevinirim. Bir de scyrox kaliteli midir? teşekkürler.
Konu ile alakasız hocam fakat f1 pro aldım sence iade mi etmeliyim yoksa iyi mi çünkü
sallanma sesi geliyor içinden bir ses o sizdede var mı?

Konu ile alakasız hocam fakat F1 Pro aldım sence iade mi etmeliyim yoksa iyi mi çünkü.
Sallanma sesi geliyor içinden bir ses o sizde de var mı?

Bahsettiğiniz VGN Dragonfly olan mı yoksa ATK blazing mi? Bende Dragonfly vardı salladığımda tıkır tıkır sesler geliyordu. Scroll tuşundan oluyordu elimle tutunca ses gelmiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı