Cloud 3 Wireless vs Alpha Wireless

Bütçe
8000
Kablolu bir seçenek arıyor olsam Alpha S alırım bir sürü kablolu kulaklık denedim aralarından en rahat ve en kaliteli olan Alpha S olandı. Kablosuz kulaklık almak istiyorum kablo derdinden kurtulmak için ama kablosuz kulaklıkların çoğundan dip ses sorunu olduğunu fark ettim bu yüzden kararsız kaldım 1 kere yaşadım bu sorunu Black shark V2 Pro 2023 de, yeni aldığım kulaklıkta yine dip ses sorunu yaşamak istemiyorum beni çok rahatsız eden bir şey Cloud 3 Wireless veya Alpha Wireless'ta bu sorunu yaşamaktan korkuyorum.

Dip ses olursa iade edersiniz. Ben hiç Cloud 3'te dip ses yaşayanı görmedim.

Dip ses olursa iade edersiniz. Ben hiç Cloud 3'te dip ses yaşayanı görmedim.

Peki Cloud 3 Wireless'ın bas performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? İnsanlar hiç olmadığını falan söylemiş genel olarak ben çok bas seven birisi değilim ama hiç olmaması da rahatsız eder. Bu konuda Alpha Wireless daha çok övülüyor.

Peki Cloud 3 Wireless'ın bas performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? İnsanlar hiç olmadığını falan söylemiş genel olarak ben çok bas seven birisi değilim ama hiç olmaması da rahatsız eder. Bu konuda Alpha Wireless daha çok övülüyor.

Alpha dediğiniz modeli atar mısınız anlamadım da? Cloud 3'ün EQ tepki grafiğine baktığımda baslar 4dB kadar düşürülmüş, onun dışında midler de biraz düşmüş ve tizler normal. Windows'ta peace ve Android'de wavelet gibi uygulamalar ile bu eksik veya fazlalık frekansları düzeltebiliyorsunuz ki 4dB hiç hafife alınacak bir değer değil. Ayarlardan sonra basları artacaktır ama tatmin eder mi kullanmadığım için bilmiyorum. Buradan nasıl yapıldığına detaylı şekilde bakabilirsin:

Alpha dediğiniz modeli atar mısınız anlamadım da? Cloud 3'ün EQ tepki grafiğine baktığımda baslar 4dB kadar düşürülmüş, onun dışında midler de biraz düşmüş ve tizler normal. Windows'ta peace ve Android'de wavelet gibi uygulamalar ile bu eksik veya fazlalık frekansları düzeltebiliyorsunuz ki 4dB hiç hafife alınacak bir değer değil. Ayarlardan sonra basları artacaktır ama tatmin eder mi kullanmadığım için bilmiyorum. Buradan nasıl yapıldığına detaylı şekilde bakabilirsin:

Anladım hocam teşekkürler.
Buraya bakabilirsin hocam harman eğrisine çok yakın ses veriyor cloud 3.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı