CM Hyper 212 EVO ile G3258 uyumu ve performansı

Efe Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Bir kaç soru sorucagım ;

Cooler Master bu işlemci soğutucusu iyi oldugunu biliyorum ancak G3258 için uyumlu mu?

Bu işlemci soğutucu ile O.C yaptığımda voltajı ve GHz'yi kaça kadar çıkarabilirim?

COOLER MASTER RC-350-KKP500-N4 500W Kasa ' ya İşlemci soğutucu(CM Hyper 212 EVO) haricinde CM'nin fanlarından ekleyebilir miyim?

Son olarak bir sistem dizdim, birde siz bakın ;

EVNr5n.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici fan olarak inventus'dan onerebilirmisiniz?
Ayrıca Asus r9270 ile r9270x arasında neredeyse 100 lira fark var 270x yerine 270 kullansam fps dusumu yasarmı?

FPS düşüşü yaşarsınız R9 270x yerine R9 270 aldığınızda.
Fan önerisi yapacaktım ama, kasanın fan yuvalarının boyutu hakkında bilgi bulamadım. Yanlış yönlerdirmek istemem.

O kasayı önermem kablo yönetimi yok ve psu yukarıda yani eski bir kasa. Zalman Z3 Plus ın yanına xıgmatek tauro 500w alabilirsin. Eğer biraz daha verebilirim dersen 650w ta alabilirsin. Zalman ın içinde 4 adet fan geliyor hava sirklasyonu gayet iyi. Kablo yönetimide var.

Ozaman 80 lira civarı fark için fps düşümüne gerek yok.

Soğutma sistemi :
Ön: 120x25mm Fan x1 (Opsiyonel)
Arka: 120x25mm Fan x1 1,2000 RPM , 17 dBa (önceden yüklemiş), ya da 80 / 90mm fan x1 (İsteğe Bağlı)

O kasayı önermem kablo yönetimi yok ve psu yukarıda yani eski bir kasa. Zalman Z3 Plus ın yanına xıgmatek tauro 500w alabilirsin. Eğer biraz daha verebilirim dersen 650w ta alabilirsin. Zalman ın içinde 4 adet fan geliyor hava sirklasyonu gayet iyi. Kablo yönetimide var.
İnventus'da xıgmatek güç kaynağı yok başka önerebilecegin var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı