CM Storm Devastator İncelemesi

Hocam bileklik bölümü nasıl yeterli mi? Yani eliniz masada mı kalıyor yoksa bileklik kısmında mı? Ayrıca Logitech G300s + Logitech G103 mü tercih etmeliyim? Yoksa bu seti mi almalıyım? Çok kararsızım. Konuya ilk girdiğimde CM Storm falan yazınca dedim kesin 400-500 TL'dir. Ancak fiyatı da uygunmuş kararsız kaldım şimdi. Bu arada hayırlı olsun.

Eksilerinden biride bilek kısmı . Maalesef masada kalıyor bilek . Eğer bu sizin için çok sorun oluşturmayacaksa bu seti tercih edebilirsiniz. Ancak eğer dpi ayarları ve klavyede makro tuşu olmaması sizi etkiliyorsa hoşunuza gitmeyebilir çünkü yazılım olmadığı için dpi tuşuyla 1000-1600-2000 dpi kullanabiliyorsunuz ve klavyede makro tuşu yok . Ancak fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün.

Eline sağlık, çok iyi bir inceleme olmuş.

Teşekkür ederim .

Hayırlı olsun. Dediğiniz gibi, fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ben de bir Devastator kullanıcısı olarak memnun kalacağınıza eminim.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Gerçekten o bilek kısmı benim için sorun. Uzun süredir bileklikli klavye kullanıyorum. Ancak fiyatına göre gerçekten çok başarılı bir ürün. Zaten Cooler Master kalitesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…