CM Storm Devastator İncelemesi

Sağolun sorularınızı şöyle cevaplayayım ;
1-Faredeki tuşları atamak için ayrıca bir yazılım yok . Yani oyunda iseniz ayarlar kısmından kendiniz atamanız gerek.
2-Led'siz görmek biraz zor ama imkansız değil yinede görünüyor tabi ledi açmak daha iyi oluyor.
3-Ürünü buradan almıştım ; Cm Storm Devastator Mavi Ledli Klavye Mouse Seti GittiGidiyor'da 159131660 fakat o sıralarda 115 TL idi . Gerçi çok bir fark yok arada. Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı

Bir kaç günlük deneme sürecinden sonra soruyorum.
Almamızı tavsiye eder misin?

Klavye beni gerçekten memnun etti gayet alınabilir bir klavye mouse için eğer kendinize özel bir dpi ayarınız yoksa yani çok farketmiyorsa çok şık tasarımlı kullanılabilir bir mouse . Daha öncede belirttiğim gibi ben şahsen kullanmıyorum çünkü kendime uygun dpi ayarı yok .

1600 dpi 1.3 sens benim kullandığım oranlar tam bana göre.Size bir sorum olacak mouse piyasadaki g400s ler vb gibi mouselerle kafa tytabiliyor mu bir dead adder v2 hissi varmı ? teşekkürler. Tekrar hayırlı olsun güle güle eskit.

Dediğiniz mouseları kullanmadım fakat şöyle bir incelemelerine baktım . Bu üründe ağırlık klavyeye verilmiş gibi yani mouse onlara kafa tutabilecek seviyede değil . Yani ürünü alırken mousedan aşırı beklenti içinde olunmamalı . Dediğiniz mouselarla eş değil . İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun bende almayı düşünüyordum bayağı yardımcı oldu. Yalnız bir sorun olacak. Mouseun hassasiyeti rahat mı ? Ekranın bir yanından diğer yanına götürürken uğraştırıyor mu ?

Teşekkür ederim . Hayır en düşük dpi değerinde (1000) dahi rahatça hareket ediyor o konuda bir sıkıntı yok .

Klavye laptop klavyesi gibi mi ? Eğer öyle olursa güzel olur
Çok kalın değildir umarım.

Klavyesi mekanik mi, bir de bilek koymayınca sıkıntı oluyor mu?

Hayır klavye mekanik değil. Bilek kısmı zaten küçük olduğu için bilek dışarıda kalıyor fakat ben geniş bir masada oynadığım için benim için bir sıkıntı olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…