EMİR37
Kilopat
Daha fazla
YKS'de tam puan yapan bir öğrenci "bu son yılda 200 bin soru çözdüm" demişti.
Bu 365 günün olduğu bir yılda günde 547 soru yapar, her soru için ortalama 2 dakika ayırdığını saydığımız zaman günde 18 saatten fazla zamanı soru çözmekle zamanını geçirmiş, her soruya ortalama 1,5 dakika ayırdığını sayarsak 13 saatten fazla zamanını soru çözmekle geçirmiş, ortalama her soruya 1 dakika ayırdığını var sayarsak günde 9 saatten fazla zamanını soru geçirerek geçirmiş demektir. Peki bu yaptığımız zaman hesaplarının hiçbirinde uyku, beslenme ve mola vakitlerinin hesapları dahi yapılmadı. Sizce bir öğrencinin bir sınavın hepsini doğru cevaplamak veya başarılı olması açısından bu kadar zamanını çalışarak ve birçok aktiviteden soyutlanarak geçirmesi normal mi?
Haberler:
m.haberturk.com
www.cnnturk.com
www.sozcu.com.tr
Bu 365 günün olduğu bir yılda günde 547 soru yapar, her soru için ortalama 2 dakika ayırdığını saydığımız zaman günde 18 saatten fazla zamanı soru çözmekle zamanını geçirmiş, her soruya ortalama 1,5 dakika ayırdığını sayarsak 13 saatten fazla zamanını soru çözmekle geçirmiş, ortalama her soruya 1 dakika ayırdığını var sayarsak günde 9 saatten fazla zamanını soru geçirerek geçirmiş demektir. Peki bu yaptığımız zaman hesaplarının hiçbirinde uyku, beslenme ve mola vakitlerinin hesapları dahi yapılmadı. Sizce bir öğrencinin bir sınavın hepsini doğru cevaplamak veya başarılı olması açısından bu kadar zamanını çalışarak ve birçok aktiviteden soyutlanarak geçirmesi normal mi?
Haberler:
YKS sayısal birincisi Mustafa Özcan: Son sene 200 bin soru çözdüm
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS), Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısal alanda Türkiye 1'incisi olan Mustafa Özcan, "Son senede yaklaşık 200 bin soru çözdüm" dedi.
YKS sayısal birincisi Mustafa Özcan: Son sene 200 bin soru çözdüm - Son Dakika Haberleri Bugün | Video
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS), Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısal alanda Türkiye 1'incisi olan Mustafa Özca...
YKS sayısal birincisi Mustafa Özcan son bir yılda çözdüğü soru sayısını açıkladı
YKS Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısalda Türkiye 1'incisi olan Mustafa Özcan başarısının sırrını anlattı.
Son düzenleyen: Moderatör: