"Çocukların cinsel istismarı" iddiasıyla devre dışı bırakılan Google hesabı

Legal cinsel içerikli bir öge etkileşimi oldu mu? Yapay zeka belki çocuk olarak algılamış olabilir.

Sizin hesabınız ne zaman kapanmıştı?

Erkek WhatsApp grubunda dönenler vardırda, bu banlanan hesap boş, bu hesapda değil ana hesabımda. Ana hesaptan bu hesaba paylaşınca taramaya girdi galiba.

Erkek WhatsApp grubunda dönenler vardırda hesap boş bu hesapda değil ana hesabımda. Ana hesaptan bu hesaba paylaşınca taramaya girdi galiba.
Legal sitelerden indirilen, 18 üstü olduğu garanti olduğu halde içeriklerdeki insanların görünüşü 18 altı gözüktüğü için yapay zeka illegal olarak algılayabiliyor. Gidipte fotoğraf/videodaki insanların kimliğine bakamazlar tabii. Küçük göründüğü için kapatıyorlar. Şanssızlık. Böyle şeyleri buralara yüklememek lazım içeriği fark etmeksizin.

Erkek WhatsApp grubunda dönenler vardırda, bu banlanan hesap boş, bu hesapda değil ana hesabımda. Ana hesaptan bu hesaba paylaşınca taramaya girdi galiba.
Ana hesaptan ne paylaştığını görebiliyor musun?

Legal sitelerden indirilen, 18 üstü olduğu garanti olduğu halde içeriklerdeki insanların görünüşü 18 altı gözüktüğü için yapay zeka illegal olarak algılayabiliyor. Gidip de fotoğraf/videodaki insanların kimliğine bakamazlar tabii. Küçük göründüğü için kapatıyorlar. Şanssızlık. Böyle şeyleri buralara yüklememek lazım içeriği fark etmeksizin.

Ana hesaptan ne paylaştığını görebiliyor musun?

Aptal zeka daha doğru olur. Evet görebiliyorum şu an kontrol ediyorum ama tertemiz hesap. Bir de Google Support'tan chat ile iletişim kurup itiraz belirttim oradan belki bir şey çıkar.

Aptal zeka daha doğru olur. Evet görebiliyorum şu an kontrol ediyorum ama tertemiz hesap. Bir de Google Support'tan chat ile iletişim kurup itiraz belirttim oradan belki bir şey çıkar.
Ç* olması önemli değil, en ufaktan bile andırıyorsa Google hesabı kapatır. Ama eğer dediğin gibi içerik tamamen hesap kapanma nedeniyle alakasız ise belki açabilirler. Ama Google hesap bir kere kapandı mı geri adım atmıyor diye biliyorum. Çocuk olmasa bile legal yaş müstehcenlikten kapatabilirler. Ayrıca ana hesabın hala nasıl banlanmadı anlamadım. Aynı yapay zeka sonuçta.

Google tarafından yanıt geldiği zaman buraya gelişmeleri iletebilir misin?

Legal cinsel içerikli bir öğe etkileşimi oldu mu? Yapay zeka belki çocuk olarak algılamış olabilir.

Sizin hesabınız ne zaman kapanmıştı?
Yaklaşık 2 ay oluyor.

Hesabınızın kapanma tarihi neydi acaba? Ay - Yıl olarak.

Herhangi bir gelişme var mı?
Bunu görmemişim kusura bakmayın. Tam tarih hatırlamıyorum ama kurban bayramından bir önceki hafta diye aklımda kalmış bu sene.

Evet ben de giriş yapmaya çalışırken aynı hatayı alıyorum fakat hiçbir alakam yok neden olduğunu da bilmiyorum.
Doğrudur ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Üstte yazdığım gibi yapay zekanın kurbanı olmuş olabilirsin ya da hesabın çalınıp yüklenmiş olabilir. O hesap daha geri açılmaz, yeni hesap açmışsındır zaten. Oraya kurul ve 2 aşamalı doğrulama gibi güvenlik önlemlerini al. Ayrıca Google Fotoğraflar + Drive'yi kullanma. YouTube, Haritalar gibi servisleri kullan.

Doğrudur ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Üstte yazdığım gibi yapay zekanın kurbanı olmuş olabilirsin ya da hesabın çalınıp yüklenmiş olabilir. O hesap daha geri açılmaz, yeni hesap açmışsındır zaten. Oraya kurul ve 2 aşamalı doğrulama gibi güvenlik önlemlerini al. Ayrıca Google Fotoğraflar + Drive'yi kullanma. YouTube, Haritalar gibi servisleri kullan.
Hesap zaten gitti artık bi ümidim yok araştırdığım zaman bu tarz vakalarda hesaplar asla geri dönmüyor tek dileğim bunun adli bir seviyeye ulaşmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı