"Çocukların cinsel istismarı" iddiasıyla devre dışı bırakılan Google hesabı

Gönderdiğim sitede çok konu var oradan araştır. Ayrıca herhangi bir gelişme olması durumunda Technopat hesabını kaybetme. Zaten birisi konuya ekleme yaparsa mail geliyor, bir şey olursa diye iletişimde kalalım. Özele çağırırdım ama yasakmış, uyarı aldım. İlla buradan konuşmak gerekiyor.

Reis seni hukuki net de gördüm soru soracağım sana ben Instagram'dan komiklik olsun diye atmıştım ama hesabım kapanmadı 3 günlük mesaj yasağı aldım atalı 6 ay oldu ama hâlâ hesabım kapatılmadı senin incelediğin konularda hesabı kapatılan kişileremi geliyor davalar?

Martın sonlarına doğru resimdeki nedenle Google hesabım devre dışı bırakıldı. Nedenini anlamadım ve korktum. Bunun hakkında bilgi sahibi olan var mı? 2 ay geçti neredeyse üzerinden. Yardımcı olursanız sevinirim. :(

• Teşekkür ediyorum hızlı yardımlarınız için. Ben bu olayı birkaç kişide daha gördüm. Onlar da virüsten şüpheleniyordu. Virüs programı indireceğim. Ayrıca hesabım hacklenmiş. Olabilir kontrol edeceğim. Tekrardan yazılarınız adına teşekkür ediyorum.
bir gelişme oldu mu? mahkeme polis vs. gibi

Martın sonlarına doğru resimdeki nedenle Google hesabım devre dışı bırakıldı. Nedenini anlamadım ve korktum. Bunun hakkında bilgi sahibi olan var mı? 2 ay geçti neredeyse üzerinden. Yardımcı olursanız sevinirim. :(

• Teşekkür ediyorum hızlı yardımlarınız için. Ben bu olayı birkaç kişide daha gördüm. Onlar da virüsten şüpheleniyordu. Virüs programı indireceğim. Ayrıca hesabım hacklenmiş. Olabilir kontrol edeceğim. Tekrardan yazılarınız adına teşekkür ediyorudo

• Teşekkür ediyorum hızlı yardımlarınız için. Ben bu olayı birkaç kişide daha gördüm. Onlar da virüsten şüpheleniyordu. Virüs programı indireceğim. Ayrıca hesabım hacklenmiş. Olabilir kontrol edeceğim. Tekrardan yazılarınız adına teşekkür ediyorum.
Dostum son durum nedir aynısı sabah başıma geldi nasıl bir yol izlemeliyim

bir gelişme oldu mu? mahkeme polis vs. gibi
Dostum durum nedir

Do

Dostum durum nedir

stum durum nedir

Dostum durum nedir
Herhangi bir gelişme yok. Olayın üstünden geçeli 1 yıldan fazla oldu. Herhangi bir ihbar vs. gelmedi tarafıma.

Herhangi bir gelişme yok. Olayın üstünden geçeli 1 yıldan fazla oldu. Herhangi bir ihbar vs. gelmedi tarafıma.
Hesap kapandi dimi geri alamadin

Dostum hesaba bağlı olan uygulamaları içerideki foto vidoeları kurtarabildin mi 2016 17 den beri aktif kullandığım hesap kapandı her şeyim icerideydi

Biliyorum. Bu yüzden sizlere de danışmak istedim. Mail atmayı deneyeceğim.

Tekrar merhaba. Konunya çözüldü sonucunu nasıl ekleyebilirim? Yardımcı olursan sevinirim.
Nasıl hallettin dostum hesabı geri alabildin mi ayni şekilde başıma geldi

Son düzenleme:
Hesap kapandi dimi geri alamadin

Dostum hesaba bağlı olan uygulamaları içerideki foto vidoeları kurtarabildin mi 2016 17 den beri aktif kullandığım hesap kapandı her şeyim icerideydi

Nasıl hallettin dostum hesabı geri alabildin mi ayni şekilde başıma geldi
Hesap tamamen gitti. Benim de 2016dan beri olan her şeyim içerideydi maalesef kötü oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı