CODEX, Borderlands 3'ü Kırdı!

Lazerhawk

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Son zamanlarda Epicgames DRM oyunları kıran ve son olarak The Outer Worlds oyununu release eden scene ekibi CODEX, bugün Borderlands 3'ü kırdığını duyurdu.

tqif7ybxb.png

Daha updateler çıkacak falan. Nasıl bir oyunu çıkar çıkmaz almak yerine beklemek daha iyiyse, kırılan oyunda da aynı şey geçerli. Firma updateleri çıkarsın, Codexte updateleri yayınlasın öyle bakarız :)

Ben Borderlands 3'ü 2 dolara aldım, aktif şekilde güncellemeleri de alıyorum aynı zamanda. Tarzım olan bir oyun değil, bir haftaya kalmaz silerim zaten. Sileceğimi bildiğim için de o kadar para vermek istemedim. Ayrıca çıktığı gün oynama şansım olmuştu.

Ben Borderlands 3'ü 2 dolara aldım, aktif şekilde güncellemeleri de alıyorum aynı zamanda. Tarzım olan bir oyun değil, bir haftaya kalmaz silerim zaten. Sileceğimi bildiğim için de o kadar para vermek istemedim. Ayrıca çıktığı gün oynama şansım olmuştu.
Nasıl 2 dolara aldın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sondaki kısım iyi olmuş.
"CODEX is currently looking for nothing but competition!
Greetings to STEAMPUNK & CPY"​

Malum sitede satilan calinti hesaplardan bahsediyor sanirim.
Çalıntı hesap değil, güncellemelere açık şekilde crakli Epic Games üzerinden çalışıyor.

Nasıl 2 dolara aldın ?
Siteyi burada paylaşmayacağım, herkesin dadanmasını istemiyorum. Minecraft'ından BF oyunlarına, Forza oyunlarından en son cıkan oyunlara kadar hepsi 2 dolar ortalama. Gerçi ben PayPal ya da direkt kredi kartı seçtiğim için 3 dolara denk geliyor ortalama. Hem oyun çıkar çıkmaz indirip oynanabilir oluyor, hem de güncellemeleri satın alanlarla aynı anda alıyor oyunlar. Oyunun çıktığı ilk iki hafta iki kat fiyata satıyorlar, 4-5 dolar yani. Ama dokunmuyor o da, oynayıp, bakınıp geri siliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı