Nasıl 2 dolara aldın ?Ben Borderlands 3'ü 2 dolara aldım, aktif şekilde güncellemeleri de alıyorum aynı zamanda. Tarzım olan bir oyun değil, bir haftaya kalmaz silerim zaten. Sileceğimi bildiğim için de o kadar para vermek istemedim. Ayrıca çıktığı gün oynama şansım olmuştu.
Nasıl 2 dolara aldın?
Çalıntı hesap değil, güncellemelere açık şekilde crakli Epic Games üzerinden çalışıyor.Malum sitede satilan calinti hesaplardan bahsediyor sanirim.
Nasıl 2 dolara aldın ?
Siteyi burada paylaşmayacağım, herkesin dadanmasını istemiyorum. Minecraft'ından BF oyunlarına, Forza oyunlarından en son cıkan oyunlara kadar hepsi 2 dolar ortalama. Gerçi ben PayPal ya da direkt kredi kartı seçtiğim için 3 dolara denk geliyor ortalama. Hem oyun çıkar çıkmaz indirip oynanabilir oluyor, hem de güncellemeleri satın alanlarla aynı anda alıyor oyunlar. Oyunun çıktığı ilk iki hafta iki kat fiyata satıyorlar, 4-5 dolar yani. Ama dokunmuyor o da, oynayıp, bakınıp geri siliyorum.Nasıl ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.