Çökme problemleri olan laptop iade mi edilmeli tamire mi verilmeli?

bfitz76

Femtopat
Daha fazla  
İki hafta önce Lenovo LOQ serisi bir laptop aldım. Üründe aldığım günden beri sürekli çökme problemleri vardı bu nedenle garantiye yolladım. Anakartta sorun çıktı. Bana iade, değişim ya da anakartı tamir edip bir de ek olarak 1TB SSD yükseltme yapabilecekleri konusunda 3 seçenek sundular. İade ve değişim için neredeyse 1 ay beklemem gerekiyor ama tamirde 1 hafta içinde ürün elimde olacak. Sizce ne yapmalıyım?

İki hafta önce Lenovo LOQ serisi bir laptop aldım. Üründe aldığım günden beri sürekli çökme problemleri vardı bu nedenle garantiye yolladım. Anakartta sorun çıktı. Bana iade, değişim ya da anakartı tamir edip bir de ek olarak 1TB SSD yükseltme yapabilecekleri konusunda 3 seçenek sundular. İade ve değişim için neredeyse 1 ay beklemem gerekiyor ama tamirde 1 hafta içinde ürün elimde olacak. Sizce ne yapmalıyım?

Sana kalmış bir şey düzelteceğiz demişlerse alabilirsin. Eğer ki artık istemiyorsan iade.

Ben olsam değişim yapardım kafam rahat olurdu değişime bir ay tamire bir hafta demeleri sizi bir noktada sıkıştırma hamlesi bence sanki stokta laptop yok iadeye özel üretim yapıyorlar.

Öncelikle servisin seçimlik haklarınızı belirtmesi gerçekten çok güzel. Haklarınızı belirtmeden tamir edip geçebilirlerdi.

Ben yerinizde olsam biraz bekler değişim yapardım ama tamir ettirmekte de sorun görmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı