[Çözüldü] Technopat Sosyal'de dolandırıcılık Swaff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Ciusance hadi hadi gördün etiketleri. Gel ne yazıyorsan yaz inat etme.

Şuan hesabını düzenliyor zaten, öyle gözüküyordu az önce.
Kullanıcı adını değiştirmeye çalışıyordur kesin. Değiştirme talebi onaylanmayacaktır zaten.

@Ciusance Seninle aynı coğrafyada kalmaktan, aynı havayı solumaktan utanıyıorum.

Hocam öncelikle kusura bakmayın bu olaydan dolayı. Bilgisayarı ben ve kardeşim ortak kullanıyoruz dün Discord hesabımdan sizle anlaşmış mesajları ben yeni okudum daha 5 dakika oldu. Ayrıca sosyalde yeni bir hesap açmış kardeşim, sosyal banım yeni açıldı kardeşimin hesabı ile birleştirildi.

Bu olaydan dolayı sizden çok özür diliyorum. Keyinizi teslim edeceğim. Epic Games hesabınızı da geri vereceğim.

Bana hırsız muamelesei yapanlar hakkında ben de işlem başlatacağım.

Hocam öncelikle kusura bakmayın bu olaydan dolayı. Bilgisayarı ben ve kardeşim ortak kullanıyoruz dün Discord hesabımdan sizle anlaşmış mesajları ben yeni okudum daha 5 dakika oldu. Ayrıca sosyalde yeni bir hesap açmış kardeşim, sosyal banım yeni açıldı kardeşimin hesabı ile birleştirildi.

Bu olaydan dolayı sizden çok özür diliyorum. Keyinizi teslim edeceğim. Epic Games hesabınızı da geri vereceğim.

Doğruyu söylemek böyle bir yalan uydurmaktan daha kolay olmalı. Ne işlemi yapacaksınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öncelikle kusura bakmayın bu olaydan dolayı. Bilgisayarı ben ve kardeşim ortak kullanıyoruz dün discord hesabımdan sizle anlaşmış mesajları ben yeni okudum daha 5 dakika oldu. Ayrıca sosyalde yeni bir hesap açmış kardeşim, sosyal banım yeni açıldı kardeşimin hesabı ile birleştirildi.

Bu olaydan dolayı sizden çok özür diliyorum keyinizi teslim edeceğim. Epic games hesabınızıda geri vereceğim.

Hocam öncelikle kusura bakmayın bu olaydan dolayı. Bilgisayarı ben ve kardeşim ortak kullanıyoruz dün discord hesabımdan sizle anlaşmış mesajları ben yeni okudum daha 5 dakika oldu. Ayrıca sosyalde yeni bir hesap açmış kardeşim, sosyal banım yeni açıldı kardeşimin hesabı ile birleştirildi.

Bu olaydan dolayı sizden çok özür diliyorum keyinizi teslim edeceğim. Epic games hesabınızıda geri vereceğim.

"Kardeşim/Kuzenim yazmış" devri yıllar önce kapandı, kimseyi kandıramazsınız bu bahane ile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı