Çoğu Kadın Neden Çocuk Yapmak İstiyor?

Hayatta güvenebileceğin kardeşlerinin sayısı daha çok olsa daha güzel olmaz mıydı? Aynı şekilde yaşlanınca yardımına koşabilecek, varlığından güven duyduğun çocuklarının olması bence güzel birşey. Ek olarak bilinçli bireyler yetiştirmek nesli korumak gerektiğini düşünüyorum.

Abi olmak zor Anne olmayla kıyaslanamaz ama kardeş çığlık atınca çığlık filmi izlemiş gibi oluyorum.

Irkını ve neslini devam ettirebilmek için üremesi gerek. He tabii artık kadınlarımız sorumluluklarının ve haklarının farkında, onlar Türk kadınları çalışır gerekirse evine bile bakar. Çocuk konusuna gelirsek kadın geliyor memleketten İstanbul'a arkadaşa, konuşabileceği birine ihtiyacı var. Ben annemi elimden geldiğince her zaman mutlu etmeye çalıştım hala da çalışıyorum. Gerek yemeğini hazırlarım gerek ev işini yaparım o işten geldi, yorgundur diye.

Bir kadinin psikolojisini erkek dusunemez. Hepsi oyle. Yas ilerledikce annesel icguduleri bastiriyor.

Kadinin calismasi da cocuk yapmasina engel degil. Son donemlerde cikan yasalar ile daha da guzel oldu calisan anneler icin.

Ve kadin calismali. Begendigi bir seyi almak icin esinden basini bukup para istememeli. Yani ufak bir sey icin bile onun cuzdanina bagimli olmamali. 4 yil kafa patlatip da zaten evde oturup TV basinda cekirdek yiyecegini sanmiyorum hicbir kadinin Calismaya daha hevesliler.

Hala kadin, erkegi varken calismaz mantiginda olan erkekler de agir gerizekalidir.

Madi durumu normal olan ailelerde en fazla 2 çocuk görürsünüz fakat madi durumu düşük kişilerde en az 4 çocuk normal peki bunlarda annelik iç güdüsü var mı? O çocuklar doğru düzgün yiyecek bulamıyorlar ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. Çocuğa bakıcak ortamın yoksa çocukta yapmıycaksın bu kadar basit senin yüzünden o çocuklar zor zaman geçirmek zorunda mı?

Bu tür insanlara ben de gıcık oluyorum

Bence, kendi hayatlarında başarısız oldukları ve en azından çocukları tarafından önemsenmek istedikleri için bunu yapıyorlar. Tamamen kendi çıkarları için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…