Neden bu cihazlara çok fazla ücretler verip almamıza rağmen taş çatlasın 2000 TL'lik desktop anakart BIOS'ları, laptop BIOS'una taş çıkarıyor. Tamam kısıtlamayı anlıyorum, ama bu kadar da çirkin olmamalı! (Resim temsili lakin benim BIOS'umda aynı böyle gözüküyor.)
Karman çorman olmaması tercihim.
Böyle cidden iyi, sade ve şık.
Lakin şuan kullandığim T5 v20.3 ile 15 senelik Toshiba laptopun BIOS tasarimi ayni ve bu sekilde.
Bildiğim kadarıyla yüksek marka (MSI, ASUS ROG) gibi oyuncu laptoplarında BIOS ara yüzleri daha kaliteli. Benim kullandığım marka Monster bende de BIOS eski tip. OEM ana kartlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Sizin markanız neydi?
Karman çorman olmaması tercihim.
Böyle cidden iyi, sade ve şık.
Lakin şuan kullandığim T5 v20.3 ile 15 senelik Toshiba laptopun BIOS tasarimi ayni ve bu sekilde.
BIOS'un olabildiğince minimal olması gerekiyor bence. Gereksiz arayüz hiçbir avantaj sağlamaz. BIOS son kullanıcı sabah akşam güzelliğine baksın diye yok.
İki ayar yapıp çıktığın arayüzün iyi gözükmesi cidden önemli mi bu kadar?
Para verip alıyorsun, donanıma bakarsın anlarım, kalitesine bakarsın anlarım, servisine bakarsın anlarım da BIOS gibi çoğu kişinin maksimum 5 dakika geçirdiği bir yerin arayüzünün efsane gözükmesi ne katacak?