Çoğu üye neden hala Chrome kullanıyor?

Neden hala Chrome kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    312
Neden kullanmayayım?
Sayacağın özelliklerin çoğunun umurumda olmadığına bahse girebilirim ama sen yine de say.
Chrome çok CPU yiyor. Her açtığımda Software Reporter Tool adlı bir işlem çalışıyor ve %90'a varan CPU kullanımına çıkıyor. O yüzden bıraktım.

Ben Opera'ya geçecektim ancak çıkarken tüm sekmeleri elle kapatmak zorundasın çünkü geri açtığında önceki sekmeleri tekrar açıyor ve ayarlarda uzun bir süre geçirmeme rağmen bulamadım hala kapatmayı. Bir de kapatma tuşuna basınca ``tüm sekmeler kapansın mı`` gibi saçma bir özelliği var.

Chrome'da ayarlar kayıtlı kalıyor ve birkaç sorun oluştu saçma sapan reklamlar çıkıyordu sekme açıyordu falan VPN desen programla falan uğraşmamak için Opera'ya geçtim gayet memnunum.

Chrome çok CPU yiyor. Her açtığımda Software Reporter Tool adlı bir işlem çalışıyor ve %90'a varan CPU kullanımına çıkıyor. O yüzden bıraktım.
Yesin. Boşta dururken sana bir yararı mı var? Ben bundan rahatsız değilim. Adam veri topluyordur, beni dolandırıyordur. Boş mu dursun?

Bende öyle değil kapattığım an tüm sekmeler hemen kapanıyor ve yeniden açtığımda ana ekran geliyor orada kayıt ettiğim siteler YouTube Google gibi aktif kullandığım sitelere hemen giriş yapıyorum.

Çözümü çok basit. Ayarlara girip sağ üst köşedeki kutucuğa "sekme" yazın. Sekmelerle ilgili tüm ayarları karşınıza getiriyor. İstediğiniz özelliği açın ya da kapayın.

Yesin. Boşta dururken sana bir yararı mı var? Ben bundan rahatsız değilim. Adam veri topluyordur, beni dolandırıyordur. Boş mu dursun?
CPU çok ısınıyor ve fanlar çok hızlanıyor. Ayrıca bilgisayar da kasıyor, diğer işlemlerde bariz yavaşlama görüyorum. Maalesef sadece benim bilgisayarımda değil, Chrome yüklü neredeyse bütün bilgisayarlarda bu sorunu gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…