Çoğu üye neden hala Chrome kullanıyor?

Neden hala Chrome kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    312
3 sekme açık hali CPU kullanımı falan zaten yok. Biraz RAM alıyor onuda alsın. Hem pratik, hem hızlı, hem sade. Chrome iyidir.

22.png

Bir de kapatma tuşuna basınca ``tüm sekmeler kapansın mı`` gibi saçma bir özelliği var.
O özelliği kapatmanın yolunu koymamış olabilirler mi sence?
Buradan bakarak; ayarlarda gelişmişe basıp kullanıcı arayüzü kısmında çoklu sekme kapatırken uyar seçeneğindeki tiki kaldırman yeterli.

Her tarayıcıyı denedim, hiçbiri Chrome kadar rahat değildi. Boşta CPU'yu %90'da kullanmıyor ben de.
Açıkcası rahat benim sistemde.
Her zaman %90 değil ama genelde %30 civarında CPU kullanıyor ve 15 dakika sonra falan duruyor.
Bahsetmek istediğim olay;
Screenshot_20200408-143229_Gallery.jpg

@mameika
Ben de öyle değil işte, her ayarı 3-4 defa baştan sona inceledim resmen. Ancak alakalı bir ayar bulamadım.
Hiç iyi bir şey değil bu, özellikle bir Chrome kullanıcısı için. O yüzden direkt vazgeçtim.

Alışkanlıklar çok zor bırakılır hem tarayıcı tercih meselesi hangisinin kullanımı senin için rahat hissettiriyorsa onu kullan hemen hemen hepsinde aynı özelliklere erişebiliyorsun zaten :)

Chrome yüklü neredeyse bütün bilgisayarlarda bu sorunu gördüm.
Ben görmedim. Buyur bak. 2 GB RAM ve i5 2400 işlemi ile güzelce çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı