@mameika
Ben de öyle değil işte, her ayarı 3-4 defa baştan sona inceledim resmen. Ancak alakalı bir ayar bulamadım.
Hiç iyi bir şey değil bu, özellikle bir Chrome kullanıcısı için. O yüzden direkt vazgeçtim.
Her tarayıcıyı denedim, hiçbiri Chrome kadar rahat değildi. Boşta CPU'yu %90'da kullanmıyor bende.
Eklentisi, arayüzü, senkronizasyonu gibi özellikler çok iyi mesela.
O özelliği kapatmanın yolunu koymamış olabilirler mi sence? Buradan bakarak; ayarlarda gelişmişe basıp kullanıcı arayüzü kısmında çoklu sekme kapatırken uyar seçeneğindeki tiki kaldırman yeterli.
@mameika
Ben de öyle değil işte, her ayarı 3-4 defa baştan sona inceledim resmen. Ancak alakalı bir ayar bulamadım.
Hiç iyi bir şey değil bu, özellikle bir Chrome kullanıcısı için. O yüzden direkt vazgeçtim.
Alışkanlıklar çok zor bırakılır hem tarayıcı tercih meselesi hangisinin kullanımı senin için rahat hissettiriyorsa onu kullan hemen hemen hepsinde aynı özelliklere erişebiliyorsun zaten
DVD'deki bir içeriği USB'ye atmak için okuldaki eski bir bilgisayarı kullanırken şunu fark ettim; Chrome o cihazda neredeyse RAM tüketmiyordu. Bende ise en iyi ihtimalle en az 500 MB RAM tüketiyor. Atıyorum Youtube'da video izlerken RAM kullanımı artabilir, siz de bunu söyleyebilirsiniz fakat o...