Çoğu üye neden hala Chrome kullanıyor?

Neden hala Chrome kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    312
Reklam görmekten sayfaları okuyabiliyorlar mı? Okuyamadıkları şeyin çevirisi, pek işlerine yaramaz herhalde.
Mobil Chrome'da reklam engelleyicisi yok ve eklenemiyor da. Mobil Edge'de ise reklam engelleyicisi var ve gerçekten memnunum. Eskiden bol bol reklam çıkardı Sosyal'de (hepsi de yasal ve iyi niyetli reklamlar fakat reklamların hepsinden nefret ediyorum) fakat artık 1 kere bile görmedim.
Bu konuda avantaj olduğunu söyleyebilirim.

Gmail hesabım ile sekronizasyonu ve diğerlerine göre çok az da olsa performansı.

Edge'i sırf o özellikten dolayı denemişliğim var. Adblock Plus kullanıyorlardı sanırım, pek tercih edeceğim bir engelleme yöntemi değil ve çokta başarılı bulmuyorum. Brave ve Ublock Origin ile Firefox daha iyi iş çıkarıyor.

Gmail hesabım ile sekronizasyonu ve diğerlerine göre çok az da olsa performansı.
Performans olarak Chromium tabanlı tüm tarayıcılar eşit. Çünkü aynı tarayıcı motorunu ve JavaScript motorunu kullanıyor. Yani Chrome = Edge = Brave = Opera > Firefox >> IE
Aynen ama benim işimi görüyor. Hangi tarayıcıyı kullandığınızın bu devirde pek bir önemi yok. Tasarımı en hoş duran ve arayüzü en kolay bulduğu tarayıcıları kullanıyor insanlar. Yıllardır Chrome'un adam gibi bir rakibi yoktu, o yüzden günümüzde en çok kullanılan tarayıcı Chrome. Fakat günümüzde diğer rakip tarayıcılar da çıktığı için Chrome biraz eski pazar payını kaybetmeye başladı.

Performans olarak Chromium tabanlı tüm tarayıcılar eşit. Çünkü aynı tarayıcı motorunu ve JavaScript motorunu kullanıyor. Yani Chrome = Edge = Brave = Opera > Firefox >> IE
Kullandığım dandik telefon için demiştim. Bunda en iyi Chrome çalışıyor. Bilgisayarda tarayıcılar arasında o kadar fark kalmadı.

Kullandığım dandik telefon için demiştim. Bunda en iyi Chrome çalışıyor. Bilgisayarda tarayıcılar arasında o kadar fark kalmadı.
Ben zaten bilgisayar için dedim. Bu devirde çok da fazla Benchmark skorlarına bakmayın, hangisi size en rahat geliyorsa onu kullanın gitsin. Ben mesela Edge kullanıyorum ama Chrome da yüklü, silmiyorum. Yaşadığım CPU sorununu da çözdükten sonra yedek tarayıcı olarak tutmaya karar verdim. Mesela Kaspersky'nin Protection eklentisi Edge'de çalışmadığı için bankacılık işlemlerini Chrome'da yapıyorum. Hiçbir zaman da silmeyi düşünmüyorum.

Ben hepsini kullanıyorum Özel işlerim için Opera GX, normal internette gezinmek ve alışveriş yapmak için Google. Google'ı kullanma sebebim ise kayıt olduğum yerlerde bilgilerimi toplaması ve bana direkt sunması, bazıları için güvenlik sorunu olabilir. Lakin hangi firma gizlilik olarak iyi ki? Direkt yargılamak mantıklı olmaz, şu da bir gerçek ki. En stabil tarayıcı hala Google, evet bazı tarayıcılar daha seri ve daha az kullanımı var. Lakin illa ki bir hatası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…