Çok büyük hayal kırıklığı: Cyberpunk 2077

Bende çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. GTA gibi sandbox değil de sürekli görev yoluyla ilerliyor. Sadece 2 bölüm izledim sonra hiç sarmadı.

Kusura bakma ama ne saçmalıyorsun? Oyun GTA türünde değil ki! Bu oyun GTA ile kı-yas-la-na-maz!
Beklediğim 10'sa oyun taş çatlasın 4 puanımı alır. O da görüntü olarak harbiden güzel olmuş, yani en azından bunu diyebiliyorum. Gerçekten beğenmedim ya. Boşuna bu kadar fanlığını yapmışım :(.
Bilmediğiniz şeyin neden fanlığını yaptınız? Tamam oyun çok güzel değil ama sadece grafik iyi denemez. Boşu boşuna beklentiye girmişsiniz.
 
Ya hiç tartışmaya girmeyin arkadaşlar bunlar oyunu oynamadı bile bol keseden atıp tutuyorlar. Oynayamicaklar da zaten. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı. Yarın Rockstar GTA 6 yapsın oyunda trevor yok diye beğenmeyecek gömeyecek çocuklar bunlar :) oyun GTA 6 değil deyip oyunu gömüyorlar. Yani oyunu çıkmamış ve belki de uzun süre çıkmayacak olan hakkında hiçbir şey bilmediğimiz RPG türüyle alakası olmayan olayı tamamen bambaşka olan bir oyunla kıyaslıyorlar siz bu çocuklardan mantıklı bir yorum mu bekliyorsunuz Allah aşkına :)

Oyun bende şu an yüklü ve ilk 1 saatinden hayal kırıklığı. Oyunda bug çok. Tamam olmaz diye bir şey yok fakat aşırı fazla ve oyun yavaş yükleniyor + Renk ve dövüş mekaniği kötü (Bence)
 
Bazı oyuncular için çok kötü, bazı oyuncular için biraz kötü, bazı oyuncular için normal, bazı oyuncular için de gayet iyi, oyunu yapan şirket için akıyor bu akşam maşallah durumundalar. :) Tabi oyun erken kırıldı belki satışları etkiler.
 
Oyun bende şu an yüklü ve ilk 1 saatinden hayal kırıklığı. Oyunda bug çok. Tamam olmaz diye bir şey yok fakat aşırı fazla ve oyun yavaş yükleniyor + Renk ve dövüş mekaniği kötü (Bence)
Oyunun ilk bir saatinden ne anladın allah aşkına.Oyunu azıcık oynuyosunuz daha ilk görevi bitirmemişsindir sen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı