Çok çirkin hissediyorum

Daha fazla  
Biliyorum çokça alay konusu olacaktır ama kendimi dökmek istedim. Kendimi çok çirkin hissediyorum. 17 yaşındayım ve şimdiye kadar alabildiğim tek iltifat birkaç defa "çok tatlısın" oldu. Bunun ne demek olduğunu bilirsiniz işte. Karşındakini kırmamak için falan söylerler...
Yüzüm çok çirkin sivilce izleri var vs.
Yanlış anlaşılma da olmasın ha. Soracağım soruyu kızlar için vs. cevaplamanızı istemiyorum. Sadece aynada baktığımda tenezzül edilecek bir yüzüm olmasını istiyorum..

Nasıl daha tenezzül edilecek bir yüzüm olabilir? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim saçlarını yap kıyafetlerine özen göster spora paran yetiştirebilirsen spor yap dişlerine bak eğer sivilce izleri ile alakalı derdin varsa cildiyeye görün ama ana olarak kıyafet ve saç değiştirecektir.

Mesele sivilceyse senin yaşında ben de çok vardı. Çok doktor gezsem ancak bu yaşları atlattıktan sonra sivilceler düzelir. Ne losyonlar ne kremler kullandım. Yine de çıkan sivilcenin yerine bir tane daha çıktı. Canını fazla sıkıyorsun bence. Bunlar doğal olay. Seni beğenen böyle beğensin. Tenezzül edilecek bir yüzün var zaten. Fazla üzüyon kendini.

Bakım yap, kızlar araştırmalara göre genelde çirkin erkekleri tercih ediyormuş zaten. Ama bakımlı olmayı unutma çirkin olmak demek bakımlı olmamak anlamına gelmiyor.

Stressiz bir hayat, yüksek yaşam standartları, düzenli doktor kontrolleri vb. Türkiye'de çok mümkün değiller ama bilim bize bunu söylüyor.

Edit: Kızlar metroseksüel erkeklere bayılırlar :D

Biliyorum çokça alay konusu olacaktır ama kendimi dökmek istedim. Kendimi çok çirkin hissediyorum. 17 yaşındayım ve şimdiye kadar alabildiğim tek iltifat birkaç defa "çok tatlısın" oldu. Bunun ne demek olduğunu bilirsiniz işte. Karşındakini kırmamak için falan söylerler...
Yüzüm çok çirkin sivilce izleri var vs.
yanlış anlaşılma da olmasın ha. Soracağım soruyu kızlar için vs. cevaplamanızı istemiyorum. Sadece aynada baktığımda tenezzül edilecek bir yüzüm olmasını istiyorum.

Nasıl daha tenezzül edilecek bir yüzüm olabilir? :(

Fotoğrafın varsa at bakalım. Geçende bir arkadaş böyle bir konu açmıştı halbuki tipi gayet düzgündü, utanılacak bir tipi yoktu gayet normaldi. Bence, genelde tipinin kötü olduğunu düşünen kişiler, karşı cinsten dolayı böyle düşünüyor.

Fazla zayıflık yada fazla kilolu olmak yüz hatlarını bozuyor olabilir, saç modelin yüz yapına uygun olmayabilir. Sivilce izleri için leke kremleri kullanabilirsin genelde biraz pahalı oluyorlar bir cildiye doktoruna görünmen iyi olabilir. Güvenilir bir güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırabilirsin. Aklıma sadece bu kadarı geldi belki işine yarar.

Fotoğrafın varsa at bakalım. Geçende bir arkadaş böyle bir konu açmıştı halbuki tipi gayet düzgündü, utanılacak bir tipi yoktu gayet normaldi. Bence, genelde tipinin kötü olduğunu düşünen kişiler, karşı cinsten dolayı böyle düşünüyor.
Fotoğraf atacak özgüven hele hiç yok desem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı