Çok çirkin hissediyorum

Fotoğraf atacak öz güven hele hiç yok desem.

Hocam doğrudur fakat atsanız ne olacak, bir onu düşünün. Çirkin olsan bile fotoğrafına bakıp "Hahaha tipe bak" mı diyeceğiz? Erkek erkeğiyiz sonuçta çirkin olsan da bizim senle, senin de bizimle işin yok :Dolaya böyle bak. Nasıl ki dışarıda dolaşırken insanlar yüzünü görüyorsa, bizim de görmemiz aynı şey. Sonuçta bizde o dışarıda dolaşan insanlardan biriyiz.

Fotoğraf atacak özgüven hele hiç yok desem
Dostum açıkçası ne kadar çok iltifat alsam da bende çoğu zaman çirkin hissediyorum bazen tamamen psikolojik bir etki yüzünden böyle hissediyoruz o yüzden çok takılmamanı öneririm özellikle bu yaşlarda böyle durumlar çok yaşanıyor ne kadar takılırsan o kadar içine gömülürsün o yüzden cidden takılmamaya uğraş.

Hocam doğrudur fakat atsanız ne olacak, bir onu düşünün. Çirkin olsan bile fotoğrafına bakıp "Hahaha tipe bak" mı diyeceğiz? Erkek erkeğiyiz sonuçta çirkin olsan da bizim senle, senin de bizimle işin yok :Dolaya böyle bak. Nasıl ki dışarıda dolaşırken insanlar yüzünü görüyorsa, bizim de görmemiz aynı şey. Sonuçta bizde o dışarıda dolaşan insanlardan biriyiz.
Atsam en kötü tanıdık birisi görecek ve o bahtsızlık kesinlikle bende var 🙁

Dostum açıkçası ne kadar çok iltifat alsam da bende çoğu zaman çirkin hissediyorum bazen tamamen psikolojik bir etki yüzünden böyle hissediyoruz o yüzden çok takılmamanı öneririm özellikle bu yaşlarda böyle durumlar çok yaşanıyor ne kadar takılırsan o kadar içine gömülürsün o yüzden cidden takılmamaya uğraş.
Ama takılmamak da elden gelen bir şey değil. İster istemez insan üzülüyor

Bunu düzeltecek çok fazla hile var aslında, biraz incelemen ve uygulaman gerekiyor. Yediklerinden fitness'a, duruşundan saç/sakal şekline, giyiminden kişisel bakıma kadar çok fazla etmen var. Öte yandan çirkinliğin de çekiciliği olabiliyor.

Üstümde kimlik olmasa polis taliban sanıp Afganistan'a sınırdışı edecekti 3-4 gün önce.

O yaşlarda oluyor öyle takıntılar, stresler. Bende de vardı biraz.

Yaş 38 oldu ne değişti dersek, Orc'tum, Uruk-hai haline geldim.

Yine de yaşamak, var olmak güzel :)

Aynı şekilde. Eskiden sakalları biraz kesmeyince kaldırımda karşıdan gelenler yana çekiliyordu şimdi mülteciler sağ olsun alıştı millet.

Bende öyleydim. Kendime baktım biraz saçımı değiştirdim kıyafetlerimi değiştirdim ve yüzüme önem gösterdim cildiyeyede gittim. Şuan nedense o kadar özgüvensiz hissetmiyorum yüzünü tipini değiştiremezsin ama biraz kendinle ilgilenirsen sorun çözülüyor.

Attıktan 5-10dk sonra mesajı düzenleyip fotoğrafınızı silin bir şey olmaz :D
Adam akıllı bir tane fotoğrafımı buldum. Onu da arkadaşımın telefonundan çekmiştim de o attıydı bana. Fotoğraf çekinen biri değilim ve anlık fotoğraf da asla atmam :D
Bi 5 dakika şu kalsın ama dediğim gibi efektli maalesef

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı