Çok fena aşık oldum

Oncelikle sunu unutma. Cevap vermedi diye zorlama ve mesajin ustune sacma sapan mesajlar atma. At mesajini, bekle. Cevap verince cevap ver. Iste varsa Universite hedefleri onlari konusun, calismayi konusun, eger caliskan birisiyse Kutuphane'ye gidiyorsa sen de git.
reis kütüphane işi aklıma feci yattı ama ya ben yazmadigim sürece kızda yazmazsa?bundan korkuyorum

reis kütüphane işi aklıma feci yattı ama ya ben yazmadigim sürece kızda yazmazsa?bundan korkuyorum
Yazmazsa salla kanka onun hosuna gitmemis demektir, Universite'de bulursun. Hayat gayen "kanziler" gibi kiz bulmak olmasin, Kariyerine odaklan (karismis gibi olmasin). Bana hosuma gitmeyen birisi yazinca cevap vermeyince anliyor, mesaj atmiyor. Ben yazinca o yazmayinca demek ki hosuna gitmiyorumdur, yazmaz (demek istedigim ahrazlik yapip ustune ustune mesaj atma, ben attim). Yada kiz/erkek arkadasi vardir.

Yazmazsa salla kanka onun hosuna gitmemis demektir, Universite'de bulursun. Hayat gayen "kanziler" gibi kiz bulmak olmasin, Kariyerine odaklan (karismis gibi olmasin). Bana hosuma gitmeyen birisi yazinca cevap vermeyince anliyor, mesaj atmiyor. Ben yazinca o yazmayinca demek ki hosuna gitmiyorumdur, yazmaz. Yada kiz/erkek arkadasi vardir.
vallahi haklısın hocam ama ben kolay kolay birisinden hoşlanan biri değilim.bu kızla olmayı çok istiyorum,aktif olduğu zaman ufaktan manitan var mı diye yoklicam ona göre de kütüphane veya kahve teklif edicem gibi duruyor.ne yapsam ki acaba

Benim çok küçükken tanıştığım ve o dönem çok samimi olduğum bir kız var annemler diyordu sizin aranız çok iyiydi diye hatta fotomuz dahi var kızın Instagram'sini biraz zor da olsa buldum ve konuşmaya çalışıyorum benden 1 sene erken başlamış ben lise sonum o üniversite hazırlık okuyor ilk senesi.

Kızla biraz konuştuk kızı görmememe rağmen konuşma tarzı ve o verdiği vibedan kıza aşık oldum.

İkimizde aynı ilçede yaşıyoruz kızla tekrar yakınlaşıp sonrasında da onunla beraber olmak istiyorum ama kıza ben anında dönüyorum kız ya geç dönüyor ya da bazen mesajlari görüp bazen görmüyor ama konuştuğumuzda da bayağı iyi gibiyiz kız la falan diye konuşuyor.

Kızla yakınlaşıp beraber olup sevgili olmak ciddi ilişki yapmak istiyorum ama kıza nasıl yaklaşmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızında benden etkilenmesi lazım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Tecrübeli abilerim ablalarim yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Kıza sevgilisi olup olmadığını sormadın mı?

bir sorun sıkıntı olursa her zaman burdayım daha da yazmam çocuk da rahatsız olur Allah'a emanet dedim hocam ama içime öküz oturdu derler ya öyle birşey oldu
Reis kendini üzme gün gelir devran döner keser döner sap keser belki bi bakmışın 10 yıl sonra evlenmişiniz.

bir sorun sıkıntı olursa her zaman burdayım daha da yazmam çocuk da rahatsız olur Allah'a emanet dedim hocam ama içime öküz oturdu derler ya öyle birşey oldu
Sen yine ara sıra sohbet et ama kendini fazla üzme.

Manitan yok diye kendini paralama la. 25 yasinda gelipte hala kiz eli tutamayan insanlar var. Universite'ye gecince ortamlarda bulursun sadece duzgun insan ol yeter. Kendine iyi bak, hayatta basarilar.
paralamiyorum zaten sürekli sevgili arayan bir tip değilim şu an daha iyiyim hocam

Reis kendini üzme gün gelir devran döner keser döner sap keser belki bi bakmışın 10 yıl sonra evlenmişiniz.

Sen yine ara sıra sohbet et ama kendini fazla üzme.
yok ya sanmıyorum o yazmadığı sürece bende yazmam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı