Çok içime kapanık birisiyim

nurlimm

Femtopat
Daha fazla  
Aslında bu konu dışı, 20 yaşındayım ve hala çok içime kapanık olduğumu düşünüyorum eskiden sürekli arkadaşlarım olsun diye mücadele ederdim şimdiyse kendi isteğim ile içime kapanık oldum kimseyle konuşmak istemiyorum ama bir sorun var yarın dershanede derslerim başlıyor. 25 YKS'den önce 6 ay civarı evden hiç dışarı çıkmadım ama bilerek yaptığım bir şeydi bu, kütüphaneye bile gitmiyordum sınavdan sonra yaz tatilinde de evden çıkmadım.

Ailem de sosyalleşirim diye beni dershaneye yazdırdı. Geçen hafta da sınıf belirleme sınavı vardı ona gittim. Sadece mezunlar vardı ve salonda 200-250 civarı öğrenci vardı işin tuhaf tarafı herkes birbirini tanıyordu ben dışında. Muhtemelen aynı lisede okudular veya geçen sene de aynı dershaneye gelmişlerdi bilmiyorum. Bu görüntüyü görünce dershaneye gitmek istememeye başladım. Şımarıklık yaptığımı düşünmeyin ama kalabalık ortamlarda kalamayan birisiyim çok strese giriyorum hatta bundan dolayı kütüphaneler kalabalık oluyor diye doğru düzgün ders çalışamazdım. Neredeyse 2 yıl önce liseyi bitirdim ilk kez tekrardan lise ortamına gireceğim için gereksiz strese giriyorum sanırım bunu nasıl yenebilirim? Bazen kalabalık ortamlarda stres olunca istemsiz vücudum titremeye başlıyor, dershanede de aynısı olur dlye korkmuyor değilim. Alışmam ne kadar sürer acaba umarım 1 hafta içinde alışırım :(

Geçen sene dershanedeki hocamın tyt sıralamama bakarak, benim fikrimi sormadan sınıfımı değiştirdi. Ben hariç herkes birbirini tanıyordu. Aynı sebepten dershaneye gitmeyi bıraktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı