Çok utandığınız bir anı

Bir keresinde matematik dersindeydik. Yanımdaki çocukla damla sakızlı muhallebi mi yoksa kazandibi mi daha iyi diye tartışıyoz.(Damla sakızlı muhallebi tekler bu arada) Ama aralıksız iki ders sürdü tartışma. En son hoca ikimizi de ayağa kaldırdı. Oğlum bu kadar heyecanla ne konuşuyonuz hani en son ben yanınıza gelip benim de konuşasım geldi öyle bi konuşuyonuz ki dedi. Sonra ikimizinde sözlüsüne 10 girdi.

Bir keresinde matematik dersindeydik. Yanımdaki çocukla damla sakızlı muhallebi mi yoksa kazandibi mi daha iyi diye tartışıyoz.(Damla sakızlı muhallebi tekler bu arada) Ama aralıksız iki ders sürdü tartışma. En son hoca ikimizi de ayağa kaldırdı. Oğlum bu kadar heyecanla ne konuşuyonuz hani en son ben yanınıza gelip benim de konuşasım geldi öyle bi konuşuyonuz ki dedi. Sonra ikimizinde sözlüsüne 10 girdi.
Yuh ama yani. Neyse kazanan sakızlı muhallebi ise halledilir yine.

Arkadaşımın yaptığı espriye gülerken burnumdan sümük fışkırmıştı bende hocadan izin istedim ve tuvaletlerin yerleri o zaman değişmişti ve bende yanlışlıkla kızlar tuvaletine girdim. :((((

Arkadaşımın yaptığı espriye gülerken burnumdan sümük fışkırmıştı bende hocadan izin istedim ve tuvaletlerin yerleri o zaman değişmişti ve bende yanlışlıkla kızlar tuvaletine girdim. :((((
😅 Hoca biz peçete istediğimizde git kızlar tuvaletinden al gel diyor bize de biz de adımız sapık çıkmasın diye girmiyoruz. En yakın tuvalet kızlar tuvaleti 😔

Bir kıza (adı D harfiyle başlıyor) D harfiyle başlayan çikolata almıştım kız ağlayarak müdüre gitti :D, ilkokul filandık o zamanlar

Daha bugün, bir tane bira almıştım çantamda sallamisim galiba, bir çiğ köfteci dükkanında açacaktim. Yanımda gazoz açacağı yok. Açmamla her yerin batmasi bir oldu. Ben pek utanmadım da adama yazık oldu. Ben temizleyecektim, kendi temizledi. Bir ton özür diledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı