Fitness yapıyorum, hedefim hem kas geliştirip hem de yağ yakmak fakat bunu tam anlamıyla yapamıyorum. yani kas geliştirirken yağlanıyorum, yağ kaybederken de kas da kaybediyorum. İkisi birden olmuyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Fitness yapıyorum, hedefim hem kas geliştirip hem de yağ yakmak fakat bunu tam anlamıyla yapamıyorum. Yani kas geliştirirken yağlanıyorum, yağ kaybederken de kas da kaybediyorum. İkisi birden olmuyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
O dediğin yapması gerçekten de zor bir şey. Ben bir dönem Full body çalışırken yememe içmeme dikkat etmezdim, abur cubur yerdim diye de yavaş yavaş da olsa kilo verip kaslanmıştım. Sen ya spora başladıktan çok kısa sürede kendince böyle olduğunu zannettin veya yağların yumuşamasını iyice yağlanmak olarak anladın. Programının içine ağırlıkları da eklemeye çalış, fitness ile kas yapılmaz. Protein de alman lazım, iyi miktarda aldığından emin ol.
4 ay.Ne zamandan beri spor yapıyorsun
Boy 173 gibi bir şey, kilo 64,5 yaşım da eylülde 15. Kol 31cm henüz.Boyunuz, kilonuz ve yaşınız kaç? Düzgün bir diyet ile yağ yakarken kas kaybetmezsiniz. Kolunuz falan küçüldüyse o kas değil yağdır. Mesela ben 15 kilo verdim 2-2.5 ayda kolum 43cmden 41cmye düştü ama yağ gittiği için öyle.
Yine düzgün bir beslenme ile kas kazanırken yağlanmayı minimuma indirebilirsiniz.
Şu anda yağ yakma. Kilon da düşük zaten şu dönemde kilo alarak kas kütlesi kazanmalısın. Bence sağlam bir diyete girmek için 2 sene civarı kas kütlesi ekle.Boy 173 gibi bir şey, kilo 64,5 yaşım da eylülde 15. Kol 31cm henüz.
peki ya sizce kısıtlama koyayım mı örneğin şekerli şeyler yememeli miyim içmemeli miyim?Şu anda yağ yakma. Kilon da düşük zaten şu dönemde kilo alarak kas kütlesi kazanmalısın. Bence sağlam bir diyete girmek için 2 sene civarı kas kütlesi ekle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.