Otomatik Mandalina
Hectopat
Kanıtı olmayan sallamasyon bilgiler kanıtlanana kadar %50-%50 ihtimal dahilinde olmazlar. Lafı ortaya atan adam bir kanıt sunana veya en azından mantıklı bir argüman üretene kadar yok sayılırlar. Ayrıca yok saymasak bile iki durum var diye ihtimaller %50-%50 olmaz, olasılık olayı yazı tura atmaktan ibaret değildir.Ya var ya yok. Herhangi bir kanıt yok. 50% 50%
Soruya gelirsek; konu hakkında pek bilgim yok o yüzden söylediğim şey fizikle yakından ilgilenen bir kişiye saçma gelebilir ama ben çoklu evrenlerin var olduğunu düşünüyorum. Evren büyük patlama sonucu boşlukta oluştuysa bu patlama boşluktaki başka yerlerde de meydana gelmiş olabilir, bu patlamalar kendi evrenlerini ortaya çıkartmış olabilirler.
Irk insanların kendi aralarındaki bir sınıflandırmadır. Irktan kastınız dünya dışı yaşam formlarıysa da bunun çoklu evrenlerle alakasını anlayamadım. Çoklu evrenleri onlar mı inşa etmiş oluyor yani? Farklı yaşam formlarının oluşması için farklı evrenlere gerek yok, canlı oluşumuna fırsat verecek koşullar sağlandığında hayat başlar. Bizim şuanda bulunduğumuz evren insanlar tarafından sonsuz sayılacak kadar büyük, farklı yaşam formlarına bol miktarda yer var.Hocam bana kalırsa gerçek. Bu evrende eminim ki bizden gelişmiş ırklar var buna dayanarak çoklu evren var olduğu kanatindeyim.
Son düzenleme: