Comnet 500 Mbps hız testi

Ramazanjk

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Artık Telekom fiber alt yapısı ile yüksek hızlar almak mümkün hale geldi.
Mevcutta Comnet kullanıyorum şu an Telekom fiber alt yapısı ile en uyguna satış yapan o firma. 1.5 senedir hizmet alıyorum altyapı iyi verdiği ping değerleri iyi o yüzden memnunum :)
100 Mbps gözüm alışmıştı 500 görünce başka oluyor :) ama normal bir kullanıcı için fazla gibi 200 Mbps download 20-50 arası upload yeterli olur şu anki zamanda bence.
İnternet firmaları hakkında 5 yıllık tecrübeye sahibim şu an piyasadakiler hakkında istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Not: Türk Telekom alt yapısı ile en uygun şu an Comnet. Türk Telekom fiyatları belirliyor o yüzden Comnet veya başka firmalar o fiyattan satmak zorundalar.
Kendi alt yapısı olan firmalar TurkNet, Superonline gibi firmalar tabii ki çok daha uygun ama kendi alt yapısı sonuçta o.

- Arkadaşını getir kodu ile 30 gün ücretsiz ek hizmet süresi kazanma durumu var Comnet'te.
- Türk Telekom gibi engelleme yapmıyor sitelere veya yurt dışına o yüzden VPN olmadan giriş yapabilirsiniz birçok yasaklı siteye.
Varsa merak ettiğiniz sorun arkadaşlar 2 sene Netspeed kullandım 1.5 senedir de Comnet kullanıyorum tüm firmalar hakkında sorun.

En önemli şey sizin alt yapınız bunu unutmayın firmaların sadece fiyatı mh kalitesi ve pingi değişiyor. Alt yapınız iyiyse sizin isteklerinizi hangisi karşılıyorsa onu alın.

Dosya Ekleri

• 0000.png
    0000.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 294
Son düzenleyen: Moderatör:
@Akif maalesef. Bir de geçenlerde Turk Telekom'a bu hizmetleri için teşekkür etmeliyiz diye konu açan bir arkadaş vardı. Yahu zaten parasını fazlasıyla ödüyoruz, neden teşekkür edelim ama değil mi? :D

Kaç TL ödüyorsunuz?
400 TL Denemek için almıştım hocam :) Gözüm alışmış 100 Mbps bir garip geldi
@Ramazanjk Upload simetrik mi? 20 Mbps mi?
20 Maalesef. İlerleyen zamanda artış olacaktır herhalde
400 TL'ymiş. TT sağ olsun, zaten var olan altyapıyı kullanmak için bir ton para ödüyoruz. :D
Telekom alt yapısı olduğu için pahalı Comnettin kendi alt yapısı olsa daha uygun olurdu Türknet gibi

Hocam o fiyata Superonline'de sunuyordu diye hatırlıyorum. Neden onu tercih etmediniz?

Hocam merhaba. Ben 2 seneden fazladır Netspeed kullanıyorum açıkçası memnunum bu ara Comnet gözüme takıldı. Nasıl bir firma? Netspeed gibi canlı destek var mı? Ayrıca bu firma kime ait?
Firma veri merkezi firması ve hala o işi yapıyor ek iş olarak iss işi yapıyor maliyeti ucuz oluyor bu sayede.
Alt yapınız iyiyse memnun kalırsınız özellikle Marmara bölgesinde oturuyorsanız geçmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Telefonla ulaşamıyorsunuz destek sistemi var kısa sürede cevap veriyor ama alt yapınız iyiyse işiniz düşmüyor merak etmeyin. Arıza yaşayan biriyseniz çok sık o yüzden tavsiye etmem alt yapı kötüyse Telekom tavsiye ederim zaten her firmaya telekom bakıyor kendi müşterisi olunca daha da hızlı çözüyor :)
Netspeed geçtim Ping konusunda daha iyi yurt dışı çıkışı zaten iyi veri merkezi olduğu için.
Telekomun engellediği sitelere giriş kolaylığı var.
Benim ihtiyacımı karşılıyor ama herkesin ihtiyacı ve beklentisi farklıdır o yüzden detaylı araştırmanızı ve tüm kafanızdaki soruları sormanızı öneririm soru işareti kalmasın ki bir sürpriz ile karşılaşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı