Comnet A.Ş. internet hizmetini sonlandırdı

Hocam bende 6 gün sonra Türk Telekom aboneliğim bitiyor müşteri hizmetlerini aradığımda en ucuz internet olarak 35 Mbps fiber internet için vergiler+modem ücreti ile birlikte 545 TL dediler. TurkNet'te ise 500 TL ama kesinlikle yılbaşından sonra bir zam gelecek bu yüzden aylık almak ta mantıklı değil onların 12 ay peşin ödeme diye kampanyaları var ama ne kadar güvenli bilmiyorum şimdi paramız hop konduya gelirse ve hizmette aksaklık yaşarsak ne yapacağımızı bilemeyiz bu işlerde bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
Turknetin işleyişi bu şekilde;

Mesela peşin ödedin memnun kalmadın kalan günlere bakıp güncel fiyattan para iadesi yapıyor

Ben biraz önce kalan günüm için THH'ye başvurdum. Sonuçlanırsa buradan bilgilendiririm.
Bugün duyuru yaptılar para iadesi yapacaklar

Her konuda olduğu gibi Avrupa'nın en kalitesiz internetini en yüksek fiyatlara kullanıyor olan Türkiye'de tekel firmaların açgözlülüğü sonucu ortaya çıkıyor olan bu ve benzeri İSS'lerin hiçbirinin güvenli olduğundan bahsedebilmek mümkün değil. Zaten tekel firmalara göre ucuz olan fiyatları da ödemiyor oldukları altyapı ücretleri ile sağlıyorlar imiş yani bir nevi ödemiş olduğunuz paraları sadece ceplerine indiriyorlar imiş. Sahibi çoktan yurt dışına kaçmıştır değil mi?

5 gün aile evine dönmüştüm kendi memnuniyetimden ötürü aile evini de geçirecektim ancak evime döndüğümde bir baktım internet yok. Bir baktım Comnet patlamış.

Galiba türbeye ücretsiz geçirtiyorlar yarın da onu halledelim, yarına kadar da ev sahibinin internetiyle devam.

İyi olmuş. Bir kurumsal firma bu kadar rezil olamazdı. Desteğe sorun bildirip biraz tartıştığınız anda interneti direk kapatıyorlardı.

Comnet'in tek yararı bana piyasadan daha ucuza aldığım Keenetic modem oldu.

Ben biraz önce kalan günüm için THH'ye başvurdum. Sonuçlanırsa buradan bilgilendiririm.
Thh'ye başvurmanıza gerek yoktu aslında, firma iptal işlemlerinde kalan günleri hesaplayıp verecek deniyordu. Keşke deneyip öyle başvursayd8nız.

Orasını artık bilemeyiz, yanlız bilinen bir gerçek var. İnsanların günlerce internetten mahrum bıraktılar / yavaşlattılar ve bunu hiçbir şeye dayandırmadılar.
Evet, özellikle de akşamları. Ya internet gidiyordu ya yavaşlıyordu.

Son düzenleme:
THH'ye başvurmanıza gerek yoktu aslında, firma iptal işlemlerinde kalan günleri hesaplayıp verecek deniyordu. Keşke deneyip öyle başvursayd8nız.
Hocam, 5 gün internetsiz bıraktılar ve dalga geçer gibi bir açıklama bile yapılmadı. Üstüne üstlük, açıklama yapmazken fiber reklamı yapıyorlar! Şimdi de mevcut durumlardan dolayı destek talebi oluşturamıyoruz. Firmanın destek numarasına ulaşan da yok. Kim bilir, ücret iadesini ne zaman yaparlar? Hatta yaparlar mı, o da ayrı bir soru işareti.

Hocam, 5 gün internetsiz bıraktılar ve dalga geçer gibi bir açıklama bile yapılmadı. Üstüne üstlük, açıklama yapmazken fiber reklamı yapıyorlar! Şimdi de mevcut durumlardan dolayı destek talebi oluşturamıyoruz. Firmanın destek numarasına ulaşan da yok. Kim bilir, ücret iadesini ne zaman yaparlar? Hatta yaparlar mı, o da ayrı bir soru işareti.
Yani hocam talebiniz ret yiyebilir o yüzden dedim. Yapmazsa açsaydınız keşke. Ama verirler mi bilmiyorum, bende o kadar kesinti olmadı 3 gün akşamları oldu ama fark edilir derecede yavaşlık vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı