Comnet A.Ş. internet hizmetini sonlandırdı

Yani hocam talebiniz ret yiyebilir o yüzden dedim. Yapmazsa açsaydınız keşke. Ama verirler mi bilmiyorum, bende o kadar kesinti olmadı 3 gün akşamları oldu ama fark edilir derecede yavaşlık vardı.
Hocam, maalesef herkeste aynı durum oluşmadı. Benim internetim 5 gün boyunca yoktu; upload ve download hızım 1 MB'ı bile geçmiyordu. Üstelik ulaşabileceğimiz bir muhatap bile yoktu.

Hocam, maalesef herkeste aynı durum oluşmadı. Benim internetim 5 gün boyunca yoktu; upload ve download hızım 1 MB'ı bile geçmiyordu. Üstelik ulaşabileceğimiz bir muhatap bile yoktu.
Evet, yapabildiğimiz tek şey uygulamadan arıza sorgulamaktı ve genel arıza diye geçiştiriyorlardı.

Siz ne önerirsiniz peki en mantıklı olarak

Hocam kaç TL peşin ödediniz
Turknet 2 ay ucretsiz.3. 4. Aydan Sonrasina bakarsiniz.
Comnet ede kizmiyorum ulkede on odemeli, taahhutsuz, en uygun ilk iss saglayicilarindan biri. Bir cok firmanin zam yapmasini frenledi. Bu kadar dayanabildi. Turknetse ulkeye en hizli, dalgasiz, dusuk ms li interneti sunarak diger iss lerin kalitesinde cekiduzen vermesini sagladi. Alternatifler cogalip desteklendikce mevcut populer iss ler fiyat ve kalitesi ni dengelemek zorunda.

Son düzenleme:
Comnet hizmeti sonlandırdığı için Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ancak geçiş esnasında Comnet'e fiber modemi iade etmemiz gerekiyor mu? Comnet'in duyurusunda sadece internet hizmetini iptal edersek fiber modemi iade etmemiz gerekiyor diye anladım. Ama emin olamadım. Zaten mağduruz bir de modemi göndermedik diye ekstra ücret talep ederlerse daha da mağdur olmak istemiyorum. Comnet aboneleri veya konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Comnet kapattı malesef mağdur olduk. Ben Netgsm geçtim 6 ay sabit fiyat.
Hala netgsm falan filan. Yaw arkadaşlar. Bi Netspeed, Türknet bide TT var. Diğerleri traş, anlayın artık.

Comnet hizmeti sonlandırdığı için Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ancak geçiş esnasında Comnet'e fiber modemi iade etmemiz gerekiyor mu? Comnet'in duyurusunda sadece internet hizmetini iptal edersek fiber modemi iade etmemiz gerekiyor diye anladım. Ama emin olamadım. Zaten mağduruz bir de modemi göndermedik diye ekstra ücret talep ederlerse daha da mağdur olmak istemiyorum. Comnet aboneleri veya konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Sen sonlandırmadın ki, firma battı. Ortada firma yok. Sana birşey çıkartamazlar. Sen referans kodu alıp Netspeede başvurunu yap.

Adamlar İSS firması iddiası ile Türk Telekom’a dağıtım bedelini bile ödemeyerek abonelere bedavadan internet dağıtıp abonelerden her ay gelen milyonlarca liralık paraları da kuruşuna kadar ceplerine mi indirmişler? Rejim eşliğinde gerçek bir Sirkiye dönemi.

Son düzenleme:
Bu ülkede ucuz hizmet almak isteyen tüketicinin her zaman önüne taş koyulması vakası vardır. Daha önce NETGSM, şimdi COMNET, mevcut firmalar, tekel firmalar, tüketiciyi kendilerine bağlayıp başka yerden ucuz hizmet almalarını istemiyorlar. Ne tuhaf ki bu tekel firmaların direkt hükümet üzerinden yönetimleri var. Anlayan anlamıştır umarım.

Sen sonlandırmadın ki, firma battı. Ortada firma yok. Sana birşey çıkartamazlar. Sen referans kodu alıp Netspeede başvurunu yap.
Firma internet hizmetlerini sonlandırdı. Başka hizmetlerine devam edecekmiş. Firma olarak halen varlar diye anladım duyurularını okuduğumda. Ben de ekstra ücret çıkartamamaları konusundaki söylediklerinde senin gibi düşünüyorum . Teşekkür ederim cevabın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00