İnceleme Comnet Geçiş Süreci ve Yaşamadığım Sorunlar

Netspeed 'e yol verme zamanı gelmiş. Fiyatlar daha uygun. Benim zaten müşteri temsilcisi gibi bir beklentim yok, netspeed'e de ulaşılmıyor hiçbir türlü

Netspeed 'e yol verme zamanı gelmiş. Fiyatlar daha uygun. Benim zaten müşteri temsilcisi gibi bir beklentim yok, netspeed'e de ulaşılmıyor hiçbir türlü
Hocam bunların müşteri hizmetleri sorunlu deniyordu ama bence çok iyi. Destek talebi açıyorum. 1 dk içinde cevaplıyorlar. 1 . 53 mbps (Göknet'e göre) almam gerekirken bunlar 61 veriyor. Comnet'e geçerseniz benim kodumla üye olur musunuz rica etsem?

Ben de ComNet kullanıyorum data center istanbulda olduğu için (ben de istanbuldayım) ping 7 alıyorum. 1 senedir kullanıyorum 5-10 kere net gitmiştir. Yazdığımda ise alt yapı çalışmaları yüzünden gittiklerini söylemişlerdi. TTNet alt yapı var ben de ama çöp. ComNet ondan çok daha iyi.

Merhaba,
Az önce geçişim tamamlandı. Evde test edeceğim bakalım hız testlerim nasıl gelecek. Dün başvurdum, bu gün tamamlandı. Hızlı oldu baya geçiş.

Akşam neti kullanabildim evde, hız testlerinde Turknet'ten aşağı kalır sonuçlar görmedim, ping falan da düşük. Olumsuz bir durum şuan için yok. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.

Akşam neti kullanabildim evde, hız testlerinde Turknet'ten aşağı kalır sonuçlar görmedim, ping falan da düşük. Olumsuz bir durum şuan için yok. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.
Sevindim.

Merhaba. Modem ücretli olarak mı veriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…