umutozw
Hectopat
- Makaleler
- 1
İyi günler değerli forum sakinleri bende TTNET VDSL2 kullancısıyım. Bu ayın 30'unda taahhütüm bitiyor ve ISS değiştirmeyi planlıyordum. Birkaç kişi comnet firmasını önerdi forumu dolaşırken bu konuya denk geldim. İş yerinde olamadıgım zamanlar evde yegenlerım sureklı download yapıp oyun oynuyorlar. Aksamları bende Online oyunlar oynuyorum WoW CS:GO gıbı. Baglantı saglıgı ve ping değerleri cok onemlı bu yuzden benım için en ufak bır dalgalanma tum oyun zevkını bozabılıyor
Bağlantı sağlığı, dalgalanma, download ve ping değerleri can sıkıcı mıdır yoksa geçip denemeye değer mi ben TTNET'te senede maximum 1 kez sıkıntı yaşıyorum hemen gelip çözüyorlar. Bağlantımda dalgalanma ping değerlerimde değişkenlik olmuyor. Fimadan hizmet alan arkadaşlardan son yorumlarını bekliyorum. Değmez derseniz mecbur 30-50 lıra fazla verip TTNET'e tahhahut verecegım gene. İyi forumlar dilerim.
Bende sizin gibi ping degerlerim çok önemliydi 3 gündür comnet kullaniyorumm ve çok memnunum yurt içi pingim Türk Telekom'la aynı yurt disi pingim olumlu olarak dustu Türk Telekom'dan daha düşük ping alacağımı düşünmüyordum ama oluyormuş demek ki alt yapim VDSL 2 Türk Telekom'da olsaydım 35 Mbps 115 TL verecektim şu an 69 TL veriyorum yemede yanında yat.