Comnet nasıldır?

Bizim binada Vdsl altyapı var. Netspeed, Millenicom, Extranet sitelerinde 15metre 85mbps destekler görünüyor. Turk Telekom'un Kapsama Haritası sayfasında bir Fibernet diyor bir Hipernet diyor. (Binada Fiber kutu var fakat direk oradan almıyoruz bağlantıyı. Hat dışarı çıkıyor, saha dolabına sanıyorsam. Oradan da tekrar bizim binaya ve komşu binalara dağılıyor. Bunu söyleyen Turktelekom ve Turknet saha elemanları. Sanırım 85mbps'lik Dslam sınırı da bu aşamada konuyor hattıma.) Comnet ise 100mbps vdsl destekler gösteriyor. Hali hazırda Turknet kullanıyorum. 76-78mbps hızlar alırken bölgede yapılan çalışma sonrası hızlar 50mbps'lere kadar düştü. Haliyle keyifsizim. Comnet'e geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum.
 
Hocam Comnet fena değildir. Ben memnunum pingimden. FTTH'deyim. Türk Telekom Fiber kullanan arkadaşımı ping açısından resmen solluyorum. Ama Download speed 92 civarı oluyor. Ben isterdim ki 95 96 rahatlıkla alabileyim. Birkaç ay sonra rahatsız edeceğim onları bu konuda tekrardan. Download'ı yükseltmelerini isteyeceğim. Aslıdna ha 92 Mbps ha 96 Mbps diyenler olacaktır belki ama benim için önemli.
Ben bu konuda sizi üzeceklerini düşünmüyorum hocam. Comnet güzeldir :)
Size de çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için detaylı bir şekilde bu arada statik ip veriyorlar mı
 
35 Mbps 69 TL paketi cikti arkadaslar gecmek isteyenler için.
Ben Türk Telekom VDSL alt yapısından ön başvuru yaptım yakin zamanda paylaşırım ping değerlerimi.

6 Yıldır Türk Telekom'dan memnunum hiç sorun yasamadim inşallah comnet firmasindada yasamam yaşayıp göreceğiz.
 
35 Mbps 69 TL paketi cikti arkadaslar gecmek isteyenler için.
Ben Türk Telekom VDSL alt yapısından ön başvuru yaptım yakin zamanda paylaşırım ping değerlerimi.

6 Yıldır Türk Telekom'dan memnunum hiç sorun yasamadim inşallah comnet firmasindada yasamam yaşayıp göreceğiz.
İnşallah memnun kalırsınız hocam. Ancak şu an Comnet'de bir çalışma var sanırım. Benim ping değerlerim arttı TR'de. Aynı zamanda Steam pingim de biraz arttı. Yüksek ihtimalle bir çalışma var. Ama FrankFurt serverlerinde sorun yok. En kötü ararız düzelttiririz diye düşünüyorum. Yani şu an pinglerden memnun olmamanız olağandır. Lol TRde 9ms alırken 38'e çıktı. Avrupa ya çıkıp Avrupa dan lol serverine bağlanıyorum. Yakında düzeltirler umarım.
 
Comnet ile canlı destek üstünden konuştum. Geçiş ücreti var mı dedim ısrarla cevap verilmedi. Pingim nasıl değişir dedim COMNET - Looking Glass - Looking Glass şu linkten istediğiniz Server'a deneme yapabilirsiniz dediler. 35 Mbps pakete geçmeyi düşünüyorum ama ameliyat olacağımdan ve hat sahibi olmadığımdan 1 ay sonra falan geçiş yapacağım ping değerleri Millenicom'a göre 10-30 ms farkediyor.
 
Bu arada bu konuda güncelleme yapmamışım. Değerli hocalarım an itibariyle ping değerlerim ve download hızı değerlerim çok iyi ben şu an memnunum. Pingimi düzelttiler kendi kendilerine.
Hocam sizden son bişey isteyeceğim şu verdiğim iplere tracert sorgusu atıp bana sonuçlarının görüntüsünü paylaşırmısınız ?
104.160.141.3(LoL EUW Sunucusu)
146.66.155.0(CSGO Viyana Sunucusu)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı