Comodo Internet Security Free iyi midir?

Malwarebytes'in eklentisine göz atın.

Opera kullanmaktayım.

Eklentisinin linkini atar mısınız? Daha önce Malwarebytes eklentisini görmemiştim de.

özel yapılandırılırsa

Özel yapılandırma ne demek? Ayarları mı gözden geçirmeliyim ya da diğer uygulamaları ile beraber mi kullanmalıyım?
1573825872749.png

Son düzenleme:
Özel yaılandırma ne demek? Ayarları mı gözden geçirmeliyim ya da diğer uygulamaları ile beraber mi kullanmalıyım?
Eki Görüntüle 459782
Önceki konunuza da yazdığım mesajda aşağıdaki gibi yazmıştım galiba okumamışsınız ya da verdiğim konuyu okumamışsınız. Orada yazıyor hepsi.

Ücretsiz olarak Comodo IS deneyebilirsiniz alternatif olarak zira içerisinde firewall bulunduğundan ve normal antivirüslerden IS olduğu için daha iyi olduğundan, kompleks koruma yöntemleri bulunduğundan daha iyi olacaktır.

Önceki konunuza da yazdığım mesajda aşağıdaki gibi yazmıştım galiba okumamışsınız.

Linke tıklamıştım ama tam bakmamıştım. Teşekkürler.

Avast AV ve Malwarebytes Free ile son kez tarama yapıp Comodo'ya geçiceğim :)
@24099

Diğer Comodo uygulamaları IS'nin içinde mi yoksa kendi mi yüklemeliyim?

Son düzenleme:
Kaspersky Cloud indirdim . normalde Esed ile sistemim değerleri %15 lerde gezerken kaspersky ile
%33 -38 leri görüyor sadece firefox acık oda. ram kullanımı %40 ila %50 arasında seyrederken..

kaskersky yüklü şu an
½%
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba, Avast AV kullanıcısıyım ancak Comodo'nun ücretsiz yazılımları hoşuma gitti. Sizce Avast AV - Malwarebyte Free - ZoneAlarm Security Free uygulamalarını silip bunu yüklemek daha mı iyi?

@bilinçli pars
Virüs tespit oranı biraz düşük. Size bitdefender verebilirim isterseniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı